bizhub C203 от Konica Minolta

2704
bizhub C203 от Konica Minolta
Spread the love

Най-компактното многофункционално офис устройство Konica Minolta, част от линията с луксозна визия InfoLine. Устройството печата постери и банери с дължина до 1.2 метра.
В модерната офис комуникация, малките компании и офиси, притежаватсъщите изисквания като и големите компании – най-същественатаразлика е обема. Малките офиси имат нужда от цвят, точно както ипрофесионалистите; и малките компании очакват качество в черно-белияпечат, както и по-големите им братя.

С bizhub C203,Konica Minolta предлага най-подходящото малко многофункционалноустройство за цветен и черно-бял печат за малкия офис или компания.Много компактно и гъвкаво, стилното А3 цветно устройствокомбинира иновативна технология, с богата функционалност и разнообразиеот задания. Заради компактните си размери, устройството се вмества и внай-малкия офис.

Благодарение на технологията на тандемно принтиране, машината е еднаквопроизводителна както за черно-бял, така и за цветен печат, със скоростот 20 страници в минута А4 и 12.5 страници в минута А3. Времето й назагряване е само 80 секунди, а първият отпечатан документ излиза след11.7 сек. в цвят и след 7.7 сек., ако е черно-бял.

Иновативният InfoLine дизайн не само подсилва лекотата на работа, ноправи bizhub C203атрактивен център за всяка компания. Освен стилния си външен вид, bizhub C203 съдържамного от най-атрактивните компоненти на InfoLine: иновативна функция запренос на топлина при изпичане, Emperon контролер технолгогия, бърздвойно-лазерен печат, опция за скенер за биометрично разпознаване напръстови отпечатъци. Също така използва Konica Minolta Simitri HDтонер, гарантиращ впечатляващо качество и предпазащ от избледняване нацветовете или нарушения, независимо от типът хартия.

Модерните опции за печат, сканиране, изпращане на факс и за настройкиот регистрираните потребители канализират ежедневния работен поток,спестяват време и оптимизират цялостната офисна ефективност. Модулнитеопции за обработка на документите след печат придават завършен вид навъзможностите на bizhubC203, водейки със себе си бърза обработка на професионалниматериали.
Щедра гама от подобрения и удобства от PageScope автоматизирапроцедурите по настройките, подобрява следенето на състоянието ицялостното управление на устройството. Софтуера за управление отработния плот PS Workware напр. оптимизира документопотока, докатоуправлението на устройството се осъществява от PS Web Connection.

Устройството има широк контролен цветен панел с лесна интуитивнанавигация. Универсалния дизайн на драйвера за различните настройки ифункции канализира и ускорява процедурите, преодолявайки объркванетоили грешни действия от страна на случайни потребители.

inline_72_http://prepressbg.com/images/buzhub%20203.jpgПрепрограмиранетона заявки ускорява оперативността и намалява бездейното обикаляне околоустройството, докато се чака приключването на заявката. Можетепредварително да програмирате броят на сканираните, копираните илиизпратените по факс заявки – Print Status Notifier ще съобщина потребителя кога да си вземе отпечатания материал и дали е изпратеназаявката до посочения получател.
Съвсем нова и практически насочена функция USB директно сканиране идиректен печат, спестява на потребителя използването на задания илисофтуер. И накрая, но не на последно място, поддръжката на устройствотое като детска игра! Чисти индикации на машината и съобщения засъстоянието й върху сензорния екран съветват потребителя за действията,които той трябва да предприеме. Процедурите по подмяна са опростени иясни, с обяснение на всяка стъпка.
Щедрите функции на скенера на BizhubC203 включват scan to email, FTP, SMB и потребителскакутия;
    
За устройство от такава класа bizhubC203 предлага впечатляващи функции за цифрово изпращане ицифрово съхраняване на факс. IP факс позволява на потребителя даизпраща ЦВЕТНИ факсове до други bizhub устройства по Intranet мрежата.
    
Bizhub C203може да съхранява до 2,100 адреса в собствената си адресна книга, а сLDAP support предлага убедителен достъп до eMail базата на компанията.
    
Специалитетът при печата от bizhubC203 включва интелигентен режим за постери и печат на банери сдължина 1.2 метра, произведени бързо и с лекота.

Благодарение на специалния черно-бял режим, принтирането е възможнодори при свършили цветни тонери.
За да направите отпечатването на проби или документи по-икономично, bizhub C203 еоборудвана с умен тонер, работещ при режим спестяващ 50% от него самия,за да повиши ефективността на разходите Ви.

Сред многобройните опции за обработка на документите след печат са:перфориране с 4 фупки получавате с модула за перфориране, модул заброшури с централно подшиване, mailbin за събиране на отдели купчинки,разделител на заявки за по прости изисквания.
Bizhub C203 e вече на разположение на българските потребители.Устройството може да се види в шоу рума на Коника Минолта България -Бизнес Парк София, сграда 8А.

За повече информация:
Коника Минолта България
Тел. 489 95 66
Факс: 489 95 69
info@konicaminolta-bg.com
www.konicaminolta.bg

Биографична информация