bizhub PRESS C8000 е най-продаваната производствена система за печат

2318

Водещата дигитална печатна машина на Konica Minolta, е най-популярната производствена система за печат в Европа за 2011 г., сочи анализ на швейцарската агенция infoSource.

bizhub PRESS C8000 бе представена в края на 2010 г. и е насочена към офсетови и дигитални печатници и производствени среди с дигитален печат в големи обеми като студия и отдели за графичен дизайн и рекламни агенции.
c8000Според пазарния анализ на infoSource, bizhub PRESS C8000 успява да защити лидерската си позиция на най-продавана листова дигитална печатна машина в Западна и Източна Европа през цялата година с пазарен дял от приблизително 13% в цветния сегмент. „Към bizhub PRESS C8000 беше проявен голям интерес след представянето й на IPEX 2010“, сподели Карл-Фридрих Еденхуизен, Продуктов мениджър в Konica Minolta Business Solutions Europe. „Представихме цветната дигитална печатна машина като продукт с високо качество на изображението, висока производителност, издръжливост, гъвкавост и надеждност.

Фактите, предоставени от infoSource, показват ясно, че bizhub PRESSC8000 е доказала еднозначно всички тези характеристики.“ Качеството на изображението на bizhub PRESS C8000 е сравнимо с това на офсетовия печат. Освен това, пресата впечатлява потенциалните клиенти със скоростта си и разнообразието от печатни медии – отпечатва 80 цветни А4 страници в минута и поддържа медии до 350 грама. bizhub PRESS C8000 е предвидена да печата с месечен обем до 500,000 листа. Към машината се предлагат различни контролери и разнообразни довършителни опции. Посетителите на drupa 2012 ще могат сами да се уверят в изключителната производителност и качество на печат на bizhub PRESS C8000, както и на други дигитални производствените машини на Konica Minolta в зала 8Б от 3 до 16 май 2012 г.

bizhub PRESS C8000 можете да тествате и в шоурума на компанията в София, намиращ се в Бизнес Парк София сграда 8А, етаж 7.

Източник: Konica Minolta

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.