bizhub PRESS C8000 е най-продаваната производствена система за печат

2098
Spread the love

Водещата дигитална печатна машина на Konica Minolta, е най-популярната производствена система за печат в Европа за 2011 г., сочи анализ на швейцарската агенция infoSource.
bizhub PRESS C8000 бепредставена в края на 2010 г. и е насоченакъм офсетови и дигитални печатници ипроизводствени среди с дигитален печатв големи обеми като студия и отдели заграфичен дизайн и рекламни агенции.
inline_551_https://printguide.info/images/bizhub_press_c8000.pngСпоредпазарния анализ на infoSource, bizhubPRESS C8000 успява да защити лидерската сипозиция на най-продавана листовадигитална печатна машина в Западна и ИзточнаЕвропа през цялата година с пазарен дялот приблизително 13% в цветния сегмент. „Към bizhub PRESSC8000 беше проявен голяминтерес след представянето й на IPEX2010“, сподели Карл-Фридрих Еденхуизен,Продуктов мениджър в Konica Minolta BusinessSolutions Europe. „Представихме цветнатадигитална печатна машина като продукт с висококачество на изображението, високапроизводителност, издръжливост, гъвкавости надеждност.

Фактите, предоставени отinfoSource,показват ясно, че bizhub PRESSC8000 е доказалаеднозначно всички тезихарактеристики.“ Качеството наизображението на bizhub PRESS C8000 е сравнимос това на офсетовия печат. Освен това,пресата впечатлява потенциалнитеклиенти със скоростта си и разнообразиетоот печатни медии – отпечатва 80 цветниА4 страници в минута и поддържа медиидо 350 грама. bizhub PRESS C8000 е предвидена да печата смесечен обем до 500,000 листа. Към машината сепредлагат различни контролери иразнообразни довършителниопции. Посетителите на drupa 2012 ще могатсами да се уверят в изключителнатапроизводителност и качество на печатна bizhub PRESS C8000, както и на други дигиталнипроизводствените машини на Konica Minolta взала 8Б от 3 до 16 май 2012 г.

bizhub PRESS C8000 можете датествате и в шоурума на компанията вСофия, намиращ се в Бизнес Парк Софиясграда 8А, етаж 7.

Източник: KonicaMinolta

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.