Color Care Production Server – предимство за печатарите и техните клиенти

1438
Color Care Production Server – предимство за печатарите и техните клиенти

Konica Minolta, Inc. допълни своята гама от технологии за печатно производство с Color Care Production Server (CCPS) – сървър, който осигурява абсолютна повторяемост на цветовете за всички изходни устройства, независимо от производителя.

цветова повторяемост

 

Color Care Production Server предлага множество предимства за печатарите и техните клиенти. Чрез създаването на единен графичен потребителски интерфейс за всички работещи цифрови печатни машини, CCPS съкращава времето на обучение за работа с машините и опростява тяхната използваемост. Този продукт представлява обединения опит на Konica Minolta за перфектни печатни резултати – освен изключителния хардуер, компанията предлага и свръхточна технология за измерване (Konica Minolta Sensing Unit) и високотехнологичен софтуер.

Доставчиците на печат, които работят с множество цифрови печатни машини от различни марки в техните печатни отдели, са зависими от осигуряването на пълна цветова съвместимост от всички устройства с цел задоволяване на очакванията на клиентите. Интелигентният Color Care Production Server (CCPS) осигурява съвпадение на цветовете, оптимизира печатните данни за всеки принтер и вид хартия, като по този начин се осигурява възпроизвеждане на цветовете възможно най-близо до оригинала и конкретния печатен стандарт. Освен това, CCPS осигурява пълен контрол на довършителните опции за печатната техника на Konica Minolta. Процесите могат лесно да бъдат автоматизирани и целият производствен поток става плавен и лесен.

„С инструмента за управление на цветовете Color Care гарантираме на нашите клиенти качеството и повторяемост на печата от всички наши цветни машини. С CCPS вече могат да се включат всички устройства, без значение от марката и гарантираме, че нашите клиенти могат да отпечатат всяка поръчка в съответствие с очакванията на своите клиенти“, подчертава Karl Friedrich Edenhuizen, продуктов мениджър в Konica Minolta Business Solutions.

CCPS подобрява надеждността и производителността

Чрез създаването на единен графичен потребителски интерфейс за всички съществуващи принтери, CCPS повишава общата производителност на целия печатен отдел. Интересът на клиентите към печатните устройства се увеличава поради опростената използваемост и съкратеното време за запознаване с работата с машините. Освен това, операторите могат да изпълняват своите задачи по-бързо и да рационализират производствените процеси без закупуването на по-бързи машини. CCPS подобрява едновременно надеждността и производителността.

Color Care Production Server е разработен съвместно с Konica Minolta Sensing, бизнес звено на Konica Minolta, което разработва прецизни измервателни уреди.

Източник: Коника Минолта
Преведе: Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.