DEVELOP с нов партньор в България

1185

Лирекс Хай Тех и Коника Минолта Бизнес Солюшънс България сключиха договор за стратегическото си партньорство с марката DEVELOP.

Лирекс Хай Тех е официалният сертифициран партньор на DEVELOP, който от 2013 г. ще предлага пълната гама DEVELOP на бизнес потребителите и публичния сектор в България.

DEVELOP

Двете компании имат обща визия и съвместни планове за активно сътрудничество. Фокусът ще бъде върху продукти и решения в областта на създаването, съхраняването и обработката на документи. Основните цели са оптимизиране и контролиране на разходите за производство на документи, повишаване на производителността и добавяне на нови функционалности в работната среда на клиентите.

„Развитието на отношенията с Лирекс Хай Тех – една от най-иновативните компании в България, е стъпка в посока реализиране на бизнес потенциала в областта на създаването и управлението на документи. Стратегическото ни партньорство ще помогне да предложим иновативни решения на Българския пазар и с това ще допринесе за бъдещото развитие и пазарно позициониране на маркaта DEVELOP в България“, заяви Радослав Календжиев, Мениджър Продажби DEVELOPКоника Минолта България.

През последните години Лирекс Хай Тех реализира редица проекти, като всички те са изцяло съобразени със конкретните нужди на клиента, което е основната цел на отличните търговски и инженерни екипи на дружеството. Сред основните клиентите на Лирекс Хай Тех са търговски вериги и предприятия, организации в производствения и финансов сектор. Дейността на Лирекс Хай Тех обхваща всички етапи от процеса на внедряване на нови технологии и решения – консултации, инсталации и поддръжка.

С предлаганата гама от продукти и услуги, DEVELOP се e доказал като една от водещите марки предлагаща решения за малките и средни предприятия в Европа. Като част от новите тенденции на пазара, DEVELOP създава уверен и креативен принос към оформянето на бъдещето. Разбирането на DEVELOP за консултация далеч надхвърля само анализи и препоръки. Чрез своите партньори компанията гарантира професионални услуги и отлично ниво на поддръжка от анализа и проектирането, до внедряването на решението при клиента.

Източник: DEVELOP

Вижте повече за предлагните от DEVELOP продукти тук:

Интернет портал за печатни технологии.