EFI и Konica Minolta съвместно предлагат облачни MIS решения

932
EFI и Konica Minolta съвместно предлагат облачни MIS решения

Разширеното партньорство в областта на продажбите цели да подпомогне клиентите на Konica Minolta.

 EFI и Konica Minolta съвместно предлагат облачни MIS решения

 

Konica Minolta получава право да препродава облачните пакети на EFI на широка база клиенти. Konica Minolta в момента предлага контролерите на EFI Fiery за цифровите печатни машини Konica Minolta, както и уеб-то-принт решението EFI Digital StoreFront и широкоформатните принтери на EFI. Новото споразумение позволява на Konica Minolta да помогне на клиентите си да автоматизират бизнес дейностите си с помощта на едно от трите предложения на EFI, които включват PrintSmith Vision MIS и Digital StoreFront или MIS/ERP решението EFI Pace.

Предложенията, които ще се продават от Konica Minolta като PrintSmith Bundle, Premium Pace Bundle и Enterprise Pace Bundle предлагат на потребителите значителни предимства с ускорена, интегрирана обработка на поръчките, оценка, счетоводство, планиране и много други, включително интеграция с възможностите за управление на цветовете за дигитален печат на EFI.
В областта на системите за управление на информацията (MIS), Konica Minolta ще продава Digital StoreFront в три варианта – Digital StoreFront Entry Level, Core и Digital Marketing Bundles.

„Отдадеността ни на нашите клиенти отива отвъд доставянето на системи за печат. Те могат да получат важни предимства като подобрят бизнес процесите си чрез интегрирани инструменти за управление на бизнеса,“ каза Kevin Kern, старши вицепрезидент, Konica Minolta. „С помощта на доказаната цифрова производствена технология на EFI Fiery за свързване с Konica Minolta bizhub или широкоформатна машина на EFI Wide Format клиентите могат да намалят грешките и да постигнат ниво на автоматизация, което да им помогне да станат по-продуктивни и печеливши.“

Източник: пресинформация на Konica Minolta
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.