Konica Minolta България с нов дом

3253
Konica Minolta България с нов дом

Новият си офис на площ от 300 кв.м. откри Konica Minolta България в Бизнес парк София, сграда 8А. Събитието уважиха партньори и клиенти на фирмата, както и представители на медиите. Всички гости поднесоха своите пожелания за нови бизнес успехи на младия екип на компанията.

Само за три години, Konica Minolta България може да се похвали с многобройни клиенти и партньори, а екипът на фирмата е поредното доказателство, че с професионализъм и правилно ориентирано бизнес поведение, успехът е гарантиран. 
Хората на Konica Minolta България, вярват, че през 2008 година ще успеят да задържат лидерските си позиции на пазара като доставчик на офис решения, иновативни продукти и услуги.
Основният акцент на събитието беше и новоткрития шоурум на Konica Minolta България, който разполага с най-новите модели на марката, които са на разположение не само на търговците, но и на всички клиенти на фирмата.
Събитието беше отбелязано с много игри и награди. За най-креативните гости, които трябваше да направят асоциация с марката Konica Minolta, екипът на компанията беше подготвил награди – черно-бял лазерен принтер PagePro 1350W и цветен лазерен принтер Мagicolor 2500W.

Освен новия си офис, Konica Minolta България отпразнува и третия си рожден ден. Дружеството, което е част от световната корпорация със седалище в Токио, е регистрирано в България през месец декември 2004 г.
     

За повече информация:
Коника Минолта България
Тел. + 359 2 489 95 66
Факс: + 359 2 489 95 69
info@konicaminolta-bg.com
www.konicaminolta.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.