Konica Minolta и Canon подготвят представянето си на Ipex 2010

1631

Konica Minolta ще демонстрира Bizhub PRO C6501 и Bizhub PRO 1200 на изложението. Canon ще покаже своите цветни и монохромни преси от продуктовата линия Imagepress

Konica Minolta ще демонстрира цветната печатна система Bizhub PRO C6501 и черно-бялата Bizhub PRO 1200 на Ipex тази година, от 18-и до 25-и май в Бирмингам. Двете преси предлагат гъвкавост и бързина при печат на различни типове медии и с разнообразни възможности за довършителни операции.

Konica Minolta ще покаже и системите си за управление на работния процес – сериите Printgroove POD и Printgroove JT . Производителят ще покаже как целият производствен процес може да бъде управляван ефективно. Това включва всички етапи от подаването на поръчката да изпращането на фактура.

Съвместно с международни компании за довършителна техника, Konica Minolta ще покаже цялостни приложения от идеите през софтуерната обработка до печатът и довършителните работи – до различни крайни продукти, например фотокниги.

Canon ще има рекордно присъствие на Ipex 2010 с 2 000 кв. м. изложбена площ. Производителят ще представи няколко черно-бели и цветни машини от гамата Imagepress, много от които ще изпълняват реални поръчки, управлявани от Helix Production Workflow.  На изложението ще се състои европейският дебют на продуктовата гама от производствени машини за малки тиражи Imagerunner Advance Pro. Те предлагат достъпни и гъвкави възможности за достъп до предимствата на цифровите технологии.

Машините от серията imagePROGRAF са предназначени за печатници и корпоративни отдели, които искат да разширят възможностите си в цифровия широкоформатен печат.  Според Canon те предлагат фото качество и оптимална производителност.

Canon ще представи и “Canon Path to Profit” на събитието. Посетителите ще получат съвети за услугите и приложенията, които ще им помогнат да изпъкнат сред конкурентите си.

Bizhub PRO 1200
На снимката: едноцветна печатна машина Konica Minolta Bizhub PRO 1200

Източник: www.canon-europe.comwww.printingtalk.com

Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.