Konica Minolta и Kodak показаха контролер за управлението за цветните и монохромни дигитални машини

1349
Konica Minolta и Kodak показаха контролер за управлението за цветните и монохромни дигитални машини
Spread the love

Konica Minolta Business Solutions USA, Inc., представиха по време на Graph Expo 2015 два KODAK CREO Servers, поддържащи дигиталните печатни машини bizhub.

 

Konica Minolta обявиха, че bizhub PRESS C71hc ще се задвижва от IC-309 CREO Color Server, с подобрено управление на цветовете, предназначен да използва напълно разширената гама на C71 с новия тонер High Chroma.

С bizhub PRESS 2250P беше демонстриран и контролерът IC-312m, който използва най-новата CREO Color Server архитектура, за да се постигне максимална ефективност и качество на изображението. Заедно с IC-309m, контролерите CREO продължават да са единствените контролери на управлението за монохромните машини на Konica Minolta, които осигуряват общ работен поток и потребителски интерфейс за клиентите с изисквания, както за цветен, така и за монохромен печат. Демонстрациите подчертаха, как сътрудничеството дава възможност за общ работен поток, независимо от цветовите възможности на устройството.

CREO Servers са лесни за разучаване и лесни за управление. Те също предлагат печат на променливи данни, комплексни възможности за позициониране на изображенията и помощ при монтажа на работните задания.

Източник: globenewswire.com
Текста написа: Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.