Konica Minolta и Kodak показаха контролер за управлението за цветните и монохромни дигитални машини

1370
Konica Minolta и Kodak показаха контролер за управлението за цветните и монохромни дигитални машини

Konica Minolta Business Solutions USA, Inc., представиха по време на Graph Expo 2015 два KODAK CREO Servers, поддържащи дигиталните печатни машини bizhub.

IC-309 CREO Color Server

 

Konica Minolta обявиха, че bizhub PRESS C71hc ще се задвижва от IC-309 CREO Color Server, с подобрено управление на цветовете, предназначен да използва напълно разширената гама на C71 с новия тонер High Chroma.

С bizhub PRESS 2250P беше демонстриран и контролерът IC-312m, който използва най-новата CREO Color Server архитектура, за да се постигне максимална ефективност и качество на изображението. Заедно с IC-309m, контролерите CREO продължават да са единствените контролери на управлението за монохромните машини на Konica Minolta, които осигуряват общ работен поток и потребителски интерфейс за клиентите с изисквания, както за цветен, така и за монохромен печат. Демонстрациите подчертаха, как сътрудничеството дава възможност за общ работен поток, независимо от цветовите възможности на устройството.

CREO Servers са лесни за разучаване и лесни за управление. Те също предлагат печат на променливи данни, комплексни възможности за позициониране на изображенията и помощ при монтажа на работните задания.

Източник: globenewswire.com
Текста написа: Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.