Konica Minolta и Komori Corporation с глобално търговско споразумение

1630
Spread the love
Освен, че ще предлагат продукти на партньорската фирма, скоро двете фирми ще представят и тяхна съвместна разработка.
Konica Minolta планира да направи технологично представяне на прототипна мастилено-струйна система, обща разработка с Komori Corporation повреме на изложението drupa 2012 в Дюселдорф, Германия, което ще сепреведе през май 2012 г.

Ето и подробности заспоразумението:
Konica Minolta ще доставя на Komori Corporation машини от сериите“bizhub PRESS“, основно дигиталната система „bizhub PRESS C8000″– най-добрият продукт от линията, в 4 региона –Япония, САЩ, Европа и Китай. През май 2012 г., Konica Minolta BT щезапочне да предлага продуктите на Komori Corporation на база OEM, засъщите региони.
С дистрибуцията на „bizhub PRESS“ системи чрез търговските канали наKomori Corporation и под марката на Komori на база OEM, Konica Minoltaще разшири каналите си на дистрибуция към клиенти, които използваосновно офсетови машини. Така компанията ще разполага с разнообразнаинформация за качеството на печат, работата с медии и стабилността наработа на системата в сегмента за големи натоварвания във всеки единетап от разработката, производството, продажбата и обслужването намашините.

Източник: КоникаМинолта

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.