Konica Minolta и MGI представиха JETvarnish 3D Digital Special Effects на Odyssey Expo 2019

573
Konica Minolta и MGI представиха JETvarnish 3D Digital Special Effects на Odyssey Expo 2019

MGI и Konica Minolta имаха съвместно участие по време на изложението Odyssey Expo 2019, което се проведе между 1 и 3 май в Атланта, Джорджия.

 

Konica Minolta и MGI

 

Събитието се случва веднъж на всеки две години и има за цел да запознае специалистите в бранша с всички новости в областта на довършителните процеси. По време на изложението бяха демонстрирани на живо технологията JETvarnish 3D, портфолио от листови и ролни цифрови решения за 2D и 3D текстури, фолиране и печат на променливи данни.

Двете компании си партнират успешно за създаването на нови бизнес възможности в областта на довършителните процеси, които в последствие да доведат до висока възвръщаемост на инвестициите.

Събитието бе изпъстрено и с богата образователна програма, обхващаща теми като: графичен дизайн, субстрати, персонализация и икономически предимства на този тип технологии. В допълнение бяха раздадени и наградите Gold leaf – най-престижното събитие в областта на декоративния печат.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.mgi-fr.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/