Konica Minolta обновява стартовото ниво производствени печатни машини

2017
Konica Minolta обновява стартовото ниво производствени печатни машини

Новата серия е насочена както към печатници с по-малко производство, но и такива с изисквания за големи обеми. Серията AccorioPress C3080 предлага скорост на печат до 81 стр. / мин., стартово ниво довършителни функции и опция за модула ColorCare.

AccorioPress C3080

 

Новата серия заменя гамата C2070 и предлага подобрена гъвкавост при материалите, регистрацията и стабилност на цветовете. Серията AccorioPress C3080 работи с хартии с покритие и релефни хартии до 350 г/м2 и има подаваща касета за банери с голям капацитет за листа с дължина до 762 мм.

Автоматичният двустранен печат и максималния общ капацитет на касетите от 15 390 листа помагат да се поддържа производителността на печата. Допълнителният модоул IQ-501 „ColorCare“, който беше представен миналото лято позволява дори на непрофесионалисти профилиране на цветовете, за да оптимизира точността на цветовете за конкретна медия.

Многофункционалните устройства на серията AccorioPress C3080 включват също двойни скенери за сканиране на документи, работещи с до 240 изображения в минута. Имат детектор за подаване на два листа, а при производството на пликове също е с увеличена скоростта в сравнение с предишната серия.

André Statkus, продуктов мениджър в Konica Minolta Business Solutions Europe, коментира: „Повишената производителност и подобрената гъвкавост за печат на банери, в допълнение към характеристиките на интелигентния оптимизатор на качеството IQ-501 и високото и постоянно качество на изображенията на серията AccurioPress C3080, са високо оценени в търговската печатна индустрия и осигурява конкурентна система на пазара. Ето защо серията AccurioPress C3080 е идеално позиционирана да допринесе за разширяването на бизнеса на клиентите.“

Подробности за възможностите на серията.

Източник: Коника Минолта

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.