Konica Minolta отваря нов шоурум в централата си в Европа

1335
Konica Minolta отваря нов шоурум в централата си в Европа

Konica Minolta откри наскоро нов Digital Imaging Square (DIS) в централа си в Лангенхаген, Германия. Новият високотехнологичен център предоставя възможност да се тестват на живо хардуерните и софтуерните продукти насочени към производствения и индустриалния печат.

Konica Minolta отваря нов шоурум

 

Близо 20 системи и няколко пълни работни потоци съставляват 550 m2 шоурум. В Light Production зоната са разположени производствени машини ентри левъл, включително широкоформатни продукти. Зоната за мидъл левъл производствени устройства ще бъде заемана от успешната bizhub PRESS серия, докато индустриалният печат ще бъде представен от етикетната машина bizhub PRESS C71cf, мастиленоструйната дигитална печатна машина AccurioJet KM-1 B2+ UV, както и продуктите на MGI.

Икуо Накагава, президент на Коника Минолта Европа, каза „Изключително доволни сме, че откриването на новия ни демонстрационен център вече е факт. Опитвайки се винаги да създаваме нова стойност за нашите клиенти, този път го правим с решенията ни за индустриален печат, където имаме силно присъствие през последните години. DIS е пространство, което споделяме с нашите клиенти, за да тестваме заедно идеи им, така че да ги превърнем в реалност, генерирайки нова стойност за клиенти им.“
 
В новия шоурум на Konica Minolta можете да видите завършени работни процеси в реална среда свързани с печата на етикети, производствен и индустриален печат, както и решения за широкоформатен печат. Акценти от портфолиото на Konica Minolta включват също така и партньорски продукти и решения от други основни играчи като EFI, MGI, KIP, както и довършителни опции от Plockmatic, Watkiss и SDD.

Посетете микросайтът ни посветен на DIS, за да видите всички изложени модели.

Източник: Коника Минолта България

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.