Konica Minolta получи две награди BLI PRO Awards за 2019

1106
Konica Minolta получи две награди BLI PRO Awards за 2019

Konica Minolta получи две награди на Keypoint Intelligence’s Buyers Lab (BLI) 2019 PRO. Наградите са присъдени за дигиталните преси AccurioPress 6136 и AccurioPress C3080.

„Наградите PRO на Buyers Lab отличават „най-доброто от най-доброто“ от устройствата, които тестваме през определената година в производствения сегмент.“, каза David Sweetnam, директор на изследователски и лабораторни услуги EMEA/Азия на Keypoint Intelligence. „Въз основа на високите оценки, които AccurioPress 6136 и AccurioPress C3080 получиха в критични области като управление на заданията за печат и работа с медиите, заедно с други високи резултати стана ясно, че и двата модела са две от най-добрите производствени устройства, които тествахме през последната година .“

Konica Minolta е призната за лидер в производствения и индустриален печат в продължение на много години. Компанията непрекъснато се стреми да предлага решения, които увеличават производителността и генерират допълнителни приходи за печатници, от малки и средни до глобални бизнеси. Дигиталните преси, признати от Buyers Lab с наградата 2019 PRO, са още едно доказателство за тези постижения, подкрепяйки още повече стойностното предложение, което Konica Minolta носи на печатната общност. Всяка печатна преса, носител на тази награда, има широк спектър от възможности, но нека споменем някои от тях:

Дигиталната печатна преса AccurioPress 6136 осигурява висококачествен черно-бял печат при голям обем. Способна да отпечатва 136 страници в минута, предлага автоматичен контрол на плътността на изображението и настройки на регистрацията в реално време, които поддържат стабилността на изображението при големи тиражи с капацитет от 18 000 листа.

AccorioPress C3080 изпъква с много функционалности пред останалите дигитални преси включително двустранен печат на банери, професионално довършване и висока производителност – до 80 страници в минута. Също така предлага автоматични корекции на качеството в реално време и отлично качество на изображението. И двете преси разполагат с резолюция от 1200 x 1200 dpi, което дава по-гладка и реалистична картина.

 

„Още веднъж сме поласкани от признанието на Keypoint Intelligence с връчването на тази отличителна награда за нашите дигитални преси“, каза Charles Lissenburg, генерален мениджър на отдел професионален печат в Konica Minolta Business Solutions Europe. „Нашите технологии и иновации в дигиталния печат прогресивно нараснаха през последните години. Радваме се да бъдем лидери в тази област, като признаваме ангажимента си да постигаме отлични резултати в качеството на нашите дигитални преси и крайните продукти, които произвеждат „, добави Lissenburg.

За Buyers Lab PRO Awards

PRO наградите отиват при най-добре представилите се в производствените тестове на Buyers Lab, по време на които се отпечатват десетки хиляди страници. Производителността се тества, както с покритие, така и без, в широк диапазон от дебелини и размери, като се използват различни варианти за довършване, за да се симулират различни сценарии за работа. Техниците на Buyers Lab също оценяват възможностите на машината за работа с различни медии, качеството на изображението и различни аспекти на лекотата на работата. 

 

Източник: Коника Минолта България

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.