Konica Minolta представя актуализацията на софтуера AccurioPro Flux

1127
Konica Minolta представя актуализацията на софтуера AccurioPro Flux

Konica Minolta обяви новата версия 7.6 на своите системи за управление на печата AccurioPro Flux, подчертавайки своя ангажимент към клиентите чрез подобрения на софтуера за автоматизация за предпечат и печат.

софтуера AccurioPro Flux

 

Актуализацията включва новата опция вграден Flux Preflight Pro, който включва над 80 предварително дефинирани профила за предварителна подготовка за множество действия, включващи преобразуване на цветове, PDF анализ, корекции на PDF файлове, съответствие с PDFS и планиране на процеси.

Последният ъпгрейд на софтуера носи и важни нови предимства за крайните потребители. Те включват безпроблемна интеграция, по-бърза и по-евтина връзка от външно приложение, както и намалена поддръжка, тъй като се премахва необходимостта от закупуване и поддържане на второ приложение.

Achim Ricks, мениджър приложения за производство на печатни продукти на Konica Minolta в Европа, каза: „Конкуренцията между печатниците остава жестока и нашите клиенти продължават да търсят по-голяма автоматизация и ефективност, освен високото качество на печат и производителността на своите печатни машини, за да останат конкурентни. Това важно ново подобрение на нашия софтуер AccurioPro Flux ще бъде добре дошло за нашите клиенти, които търсят по-голяма ефективност и автоматизация“.

Решението предлага:
– Подобрена функционалност
– Лесно изпълнение
– Опростени функции и автоматизиран web-to-print
– Достъп до 83 профила с натискането на един бутон
– Пълна интеграция в съществуващите работни потоци
– Конкурентна цена

Flux Preflight Pro може да бъде интегриран както в опциите AccurioPro Flux Premium и Ultimate, така и в комбинации. Софтуерните решения на Konica Minolta са оптимизирани за подобряване на производителността на техните машини. В допълнение, те могат да се свързват с печатни устройства от други производители и да бъдат централно контролирани.

Източник: www.channelinfo.net
Текста написа: Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.