Konica Minolta пуска в продажба bizhub 226 

1341
Konica Minolta пуска в продажба bizhub 226 

Новият комуникационен хъб предлага ниска консумация на енергия и тонер от биомаса.

Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) представя новия Konica Minolta bizhub 226, предназначен за малки и средно големи екипи, споделящи една и съща работна среда. Новият комуникационен хъб представлява А3 монохромна и мултифункционална периферия (MFP), която предоставя възможности за печат и копиране със скорост от 22 страници А4 на минута. Компактните размери на bizhub 226 лесно намират място и в най-малките офиси.

„Едно от базовите условия за продуктивна работна среда в днешно време е надеждното многофункционално печатащо устройство (MFP),“ – казва Елена Дречева, изпълнителен директор на Konica Minolta България. – „bizhub 226 е лесен за употреба, а множеството му функции позволяват да се справи с разнообразни задачи. Това пести време на служителите и им позволява да се съсредоточат върху своите задачи.“

bizhub 226 предлага гъвкавост в капацитета на използваната хартия, като максималният брой листове може да бъде 1350, което премахва необходимостта от постоянни прекъсвания за зареждане с хартия. bizhub 226 е гъвкав, а различна медия може да бъде поставена в до пет различни източника на хартия. Устройството предлага едностранен печат, а двустранният печат на документи е опция.

Новият компактен принтер стандартно предлага цветно сканиране. Сканираните копия могат да се изпращат до имейл, FTP и SMB, а TWAIN сканирането предоставя възможност за пълна мрежова интеграция. Стандартната scan-to-USB функция улеснява сканирането на информация директно от bizhub 226 на USB устройство. За да бъде сканирането и копирането още по-удобно, може да се добави аксесоар за двустранно подаване на хартия. Скоростта на сканиране е 46 ipm, а двустранното сканиране се случва автоматично.

Благодарение на ниската консумация на енергия и на включения Simitri HD тонер от биомаса, bizhub 226 постига най-високи екологични стандарти и притежава етикети Blue Angel и Energy Star. 

 

ИзточникKonica Minolta България

Интернет портал за печатни технологии.