Konica Minolta разкрива бъдещия си растеж на drupa 2016

1506
Konica Minolta разкрива бъдещия си растеж на drupa 2016
Spread the love

Konica Minolta се подготвя за внушаващ спектакъл, засилващ лидерската им позиция в печата.

drupa 2016

Посетителите на щанда им на drupa 2016 ще „докоснат бъдещето“ с последните иновации на Konica Minolta в печата и приложенията.

Konica Minolta ще даде възможност на клиентите си да генерират по-голяма печалба чрез демонстрация на възможностите за бизнес с реални стойности в няколко бизнес зони на големия си щанд от 2400 кв. м – един от най-големите на drupa 2016. Бизнес зоните ще обхващат пълното портфолио за производствен печат на Konica Minolta, включително и за пазари като индустриален мастиленоструен, печат на етикети и автоматизация на маркетинга.

Нови продукти като серията bizhub PRESS 1250e и търговският старт на UV листовата дигитална печатна машина KM-1 ще помогнат за привличането на аудиторията.

Пресконференцията на Konica Minolta ще бъде в зала 7, CCD Юг на Панаира в Дюселдорф на 31 май от 13:00 часа. Преди това компанията ще участва и в Международната медийна конференция в Дюселдорф на 1 март от 14:30 часа, където ще разкрие повече подробности за плановете си на drupa.

Посветеният на drupa микросайт на Konica Minolta (drupa2016.konica minolta.eu) включва най-новата информация за събитието.

Иван Иванов, Консултант Производствени решения в Коника Минолта България, заяви: „Нашата основна цел е да предвидим нуждите на нашите клиенти и да превърнем идеите им в реалност, чрез предоставяне на иновативни и смислени решения, с които да управляват бизнеса си. На drupa 2016 ние ще демонстрираме лидерство в мисленето чрез представяне на иновативни бизнес идеи. Ще илюстрираме как даваме възможност на нашите клиенти да развиват своя бизнес и да генерират по-голяма печалба. Очакваме с нетърпение да приветстваме посетителите на нашия щанд, който е един от най-големите на drupa. Те няма да бъдат разочаровани.“

Посетете Konica Minolta на drupa, щанд A65, Зала 8B

Източник: Коника Минолта

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.