Konica Minolta разкрива бъдещия си растеж на drupa 2016

1649
Konica Minolta разкрива бъдещия си растеж на drupa 2016

Konica Minolta се подготвя за внушаващ спектакъл, засилващ лидерската им позиция в печата.

drupa 2016

Посетителите на щанда им на drupa 2016 ще „докоснат бъдещето“ с последните иновации на Konica Minolta в печата и приложенията.

Konica Minolta ще даде възможност на клиентите си да генерират по-голяма печалба чрез демонстрация на възможностите за бизнес с реални стойности в няколко бизнес зони на големия си щанд от 2400 кв. м – един от най-големите на drupa 2016. Бизнес зоните ще обхващат пълното портфолио за производствен печат на Konica Minolta, включително и за пазари като индустриален мастиленоструен, печат на етикети и автоматизация на маркетинга.

Нови продукти като серията bizhub PRESS 1250e и търговският старт на UV листовата дигитална печатна машина KM-1 ще помогнат за привличането на аудиторията.

Пресконференцията на Konica Minolta ще бъде в зала 7, CCD Юг на Панаира в Дюселдорф на 31 май от 13:00 часа. Преди това компанията ще участва и в Международната медийна конференция в Дюселдорф на 1 март от 14:30 часа, където ще разкрие повече подробности за плановете си на drupa.

Посветеният на drupa микросайт на Konica Minolta (drupa2016.konica minolta.eu) включва най-новата информация за събитието.

Иван Иванов, Консултант Производствени решения в Коника Минолта България, заяви: „Нашата основна цел е да предвидим нуждите на нашите клиенти и да превърнем идеите им в реалност, чрез предоставяне на иновативни и смислени решения, с които да управляват бизнеса си. На drupa 2016 ние ще демонстрираме лидерство в мисленето чрез представяне на иновативни бизнес идеи. Ще илюстрираме как даваме възможност на нашите клиенти да развиват своя бизнес и да генерират по-голяма печалба. Очакваме с нетърпение да приветстваме посетителите на нашия щанд, който е един от най-големите на drupa. Те няма да бъдат разочаровани.“

Посетете Konica Minolta на drupa, щанд A65, Зала 8B

Източник: Коника Минолта

Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.