Konica Minolta създаде универсален драйвер за принтери

2641

UPD поддържа всички машини на Konica Minolta и други производители, съвместими с PCL6 или Postscript

Konica Minolta Business Solutions представи Universal Print Driver (UPD, универсален драйвер за принтери). Потребителската му среда създава удобства както на мрежовите администратори, така и на потребителите. Като използват универсалния драйвер, администраторите могат да пестят време от управлението на печатащите устройства.

Досега беше необходимо да бъдат инсталирани отделни драйвери за всяка мрежова система за печат. UPD премахва тази необходимост, тъй като ядрото му е едно и също за всички поддържани устройства. Наред с това, UPD улеснява потребителите, които имат достъп до няколко принтера и предлага списък, от който лесно може да се избере желаното устройство.

Потребителите могат да конфигурират нови мултифункционални устройства и принтери, свързани в мрежата на офиса. Като резултат не им се налага да се запознават с няколко потребителски интерфейса, за да гарантират безпроблемна употреба на мрежовите устройства.

Потребителската среда предлага пълни възможности за настройка на размера на хартията, ориентацията на страниците, качеството и всички други параметри. Всички базови параметри могат да бъдат прилагани към всички устройства без инсталиране на специални драйвери.

Източник: cmykdigest.com

Интернет портал за печатни технологии.