Konica Minolta с нова AccurioPress серия системи за производствен печат

1073
Konica Minolta с нова AccurioPress серия системи за производствен печат

Konica Minolta стартира продажбата на най-новата си серия цветни производствени системи за печат AccurioPress C6100, проектирани да отговорят на нуждите на високопроизводителна среда за печат.

AccurioPress C6100

 

Серията AccurioPress C6100 е вече налична и включва 85 стр./мин. C6085 и 100 стр./мин. C6100. Бързата и гъвкава серия е създадена за печатници, които наскоро са започнали предлагането на дигитален печат и сега разширяват своите услуги, както и за тези, които трябва да се справят бързо с по-големи, разнообразни задачи за печат.

Томаш Вишневски, консултант производствен печат в Коника Минолта България, заяви: „Това ново поколение производствени системи е разработено така, че да гарантира минимални прекъсвания на работния процес като същевременно осигурява дори по-висококачествени печатни материали с по-голяма надеждност и стабилност. С допълнителния интегриран Color Care модул (IQ-501), те преодоляват някои от най-големите трудности в цифровия печат, като например времеемката регистрация лице гръб, както и комплексната настройка на цветовете и медията. Новите ни модели подкрепят репутацията на Konica Minolta за производителност, надеждност и качество. Те ще посрещнат и ще надхвърлят съвременните изисквания за производствен печат на най-високо ниво, като предлагат качество на цифровото изображение, подобно на офсетовия печат.“

Подобрените функции, включително стабилизираното подаване на хартия, допринасят за по-широката гама поддържан грамаж на хартията от 52 гр./кв.м. до 400 гр./кв.м., плюс релефна хартия, което насърчава разнообразните производствени възможности. Другите подобрения включват ниска себестойност на печат на пликове, чрез специален изпичащ модул – всички тези функции са насочени към повишените изисквания на пазара.

Надеждността и стабилността са постигнати и от тонера Simitri HD E за по-близки до офсетовия печат естествени текстури, докато ниско температурния изпичащ модул намалява увреждането на хартията, което води до по-качествено покритие и подобрено екологично представяне.

„Серията AccurioPress C6100 осигурява висококачествен месечен работен цикъл, а и частите имат дълъг живот“, добавя Томаш Вишневски. „Заедно всички тези иновации са комбинирани в най-бързата, ефективна и автоматизирана преса в нашето портфолио досега. С нея печатниците ще подобрят своята ефективност и гъвкавост, постигайки по-висока печалба.“

Дигиталната печатна машина AccurioPress C6100 е вече налична за демонстрации в шоурума на Коника Минолта България

Източник: Коника Минолта България

Интернет портал за печатни технологии.