Konica Minolta цели нов дигитален растеж по време на Labelexpo 2019

773
Konica Minolta цели нов дигитален растеж по време на Labelexpo 2019

Konica Minolta ще покаже пълен цифров поток на своя щанд C12 / C19 в зала 8 по време на Labelexpo 2019 в Брюксел, Белгия. Между 24 и 27 септември компанията ще демонстрира как си сътрудничи с клиенти и партньори, за да постигне напредък в производството на етикети.

Акцентът в участието на Konica Minolta ще бъдат практически демонстрации на наскоро лансираната тонер преса AccurioLabel 230, чийто дебют ще бъде по време на изложението Labelexpo 2019. AccurioLabel 230 отговаря на нарастващите нужди на пазара за по-къси тиражи, гъвкавост и повече персонализиране. Посетителите ще видят цялостното производство на етикети от предпечат до готовия продукт, включително обогатяване и различни видове довършителни процеси.

 

Konica Minolta Labelexpo 2019

Практическите начини за извличане на печалби от бързо разрастващите се пазари на цифрово обогатяване и довършителни процеси, използващи MGI технологията за увеличаване на въздействието на етикета, ще бъдат ключова характеристика на щанда. Потенциалът вече е показан чрез DC330MINI на Grafisk Maskinfabrik и системите JETVarnish 3D Web Color + на MGI, които предоставят възможности за лакиране, фолиране, печат и довършителни работи. Другата иновация, която ще бъде представена по време на изложението, е съвсем нов MGI продукт. Konica Minolta ще покаже важен напредък в софтуера, използващ добавена реалност чрез своето приложение genARate, както и цифровия модул за етикети от Industrial Inkjet Ltd, официалният център за продажби и техническа поддръжка на индустриални печатащи глави на Konica Minolta извън Азия. Цифровият модул за етикети от Industrial Injekt Ltd е дигитално решение, което се интегрира към налични ролни флексо преси. Модулът предлага качествен печат с глави на Konica Minolta, както и UV печат с конкурентна себестойност. В момента се предлага със специално ценово предложение с подарък мастило за първата година. Eкипът на Konica Minolta ще се радва на предварителен разговор с всеки, който има интерес да разгледа решението в детайли.

AccurioLabel 230 е нова версия на изключително успешната преса за цифрови етикети на Konica Minolta, която включва важни подобрения. Те включват значително увеличение на скоростта, подобрена производителност, опция за надпечатване, минимално време на загряване между задачи, намалена макулатура и по-точна регистрация на печата.

Разработена и произведена в Европа с датската компания Grafisk Maskinfabrik (GM), AccurioLabel 230 е изграденa на база високо оценената технология AccorioPress от Konica Minolta. Предназначена е към малкия и среден бизнес и е подходяща за печатници на етикети, доставчици на печатни материали, собственици на фирми, опаковащи компании и печатници.

Konica Minolta ще разкрие повече подробности относно своята стратегия за производство на етикети и нейните успехи по време на пресконференцията си в „Press Office Theatre”, Labelexpo във вторник, 24 септември, от 15.30 часа.

Едоардо Котичини, Мениджър индустриален печат в Konica Minolta Business Solutions Europe казва: „Labelexpo 2019 ни предоставя перфектна възможност да покажем за пръв път нашата нова етикетна преса AccurioLabel 230, както и пълното производство на етикети. Ще използваме изложението, за да осъществим открити разговори и да поискаме опит от посетителите. Ние сме клиентски ориентирана компания и ще се стремим да преоткрием етикетите с помощта на нашите клиенти, както постъпихме в миналото с нашата AccurioLabel 190.“

Г-н Котичини добави: „Нашите системи AccurioLabel запълват празнината между входното ниво и високите класове за цифрово печатане, така че за пореден път очакваме голям интерес по време на изложението. Ще демонстрираме многобройните предимства, включително лесна работа, гъвкавост на производството, бързи обороти и възможности за печат на променливи данни, както и бизнес поддръжка и обслужване от световна класа, предоставени на местно ниво като част от нашия подход, ориентиран към клиента и партньорството.“

Източник: Коника Минолта България 

Интернет портал за печатни технологии.