Konica Minolta ще дигитализират 3 милиона страници в Сингапур

758
Konica Minolta ще дигитализират 3 милиона страници в Сингапур

Konica Minolta Business Solutions Asia е избрана от правителството на Сингапур за дигитализиране на около 3 милиона страници записи на физически носител.

Konica Minolta ще дигитализират

 

С помощта на високо технологичното си оборудване, Konica Minolta ще помогне в дигитализирането на страниците с размер A4/A3 и ще ги направи достъпни през електронна система. Решението е създадено, за да оптимизира документооборота и да увеличи ефективността на администрацията като позволи на персонала да търси ефективно в документите и да пести ценно време.

Решението за дигитализиране се грижи за целия процес, от събирането на материалите до съхранението им в цифрова форма. Сигурността на процеса по търсене в дигитализираните документи е гарантирана с идентификация на потребителите и ограничава изтичането на информация. Решението на Konica Minolta превръща процесът, базиран на хартия в дигитален процес, който прави достъпа до информация по-лесен и носи екологични предимства.

Източник: konicaminolta.sg
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.