KONICA MINOLTA ще представлява и… Осе в България.

2844

На проведената партньорска конференция на KONICA MINOLTA, бяха представени нови продукти и наградени най-добрите сред партньорите на фирмата в България.

От KONICA MINOLTA обявиха, че ще бъдат единствен вносител за България на широкоформатни решения с марката на Осе. Компанията се похвали и с вече реализирани продажби на новата марка в портфолиото си.

Интерес представяваха и новите модели оборудване, което се предлага от KONICA MINOLTA. В цветните производствени системи впечатление прави моделът Bizhub Pro 65hc, от който имам и аз лично впечатление от изминалото изложение drupa2008.  Машината се характеризира с новият High chroma toner, изпичането на който става при значително по ниска температура. Подобрено и значително качеството на отпечатъка, като е увеличена гамата на цветовете – съизмеримо с офсетния печат. Машината е по мое мнение перфектна за офсетови печатници, които биха желали да има устройство в машинния си парк, което може да обслужва по късите тиражи и същевременно да е в помощ с реализирането на пробни копия близки до офсетовия отпечатък.

Представени бяха и  чернобели производствени системи bizhub PRO 1600/2000/2500P, характеризиращи се с високата скорост на печат , прав път на медията, високо качество и уникална технология  за едновременен печат от двете страни на медията.

Снимки от  партньорската конференция на  KONICA MINOLTA:

Източник: prepressbg.com

Интернет портал за печатни технологии.