Konica Minolta AccurioLabel 230 ще бъде представена за първи път на изложението Labelexpo в Белгия

432
Konica Minolta AccurioLabel 230 ще бъде представена за първи път на изложението Labelexpo в Белгия

От 24 до 27 септември, Konica Minolta за пръв път ще представи своята етикетна дигитална печатна машина AccurioLabel 230 по време на най-голямото изложение в сферата на етикетната индустрия Labelexpo в Брюксел, Белгия.

Дигиталната ролна печатна машина AccurioLabel 230 носи допълнителни ползи за клиентите по отношение на производителността, гъвкавостта и стабилността, за да отговори на нарастващите нужди на пазара за по-къси тиражи и повече персонализация.

 

Konica Minolta AccurioLabel 230

По време на изложението ще се проведат практически демонстрации, удостоверяващи как Konica Minolta AccurioLabel 230 ще отговори на нарастващите нужди на пазара за по-къси тиражи и повече  персонализация.

Икономически ефективната AccurioLabel 230 е нова версия на изключително успешната линия дигитална печатна машина за етикети на Konica Minolta, която носи важни ползи за клиентите по отношение на производителността, гъвкавостта и стабилността, тъй като продължава да увеличава присъствието си в печата на цифрови етикети.

Докато външно моделът изглежда идентично със своя предшественик – Konica Minolta AccurioLabel 190, новият четирицветен AccurioLabel 230 има важни подобрения. Те включват значително увеличение на скоростта, подобрена производителност, опция за надпечатване, минимално време на загряване между задачи, намалена макулатура и по-точна регистрация на печата.

Подобренията включват:

Скорост
Скоростта от 23,4 метра/мин представлява увеличение от 73%, тъй като повечето хартии с лепителен слой и фолиа (включително PP и PET) могат да бъдат отпечатвани с пълна скорост.

Производителност
 AccurioLabel 230 може да печата непрекъснато до 1000 метра без да изисква повторно калибриране и притежава опция за превключване между два различни размера на хартията (от 250 до 330 mm).

Надпечатване
 Добавянето на тази опция позволява на AccurioLabel 230 да печата безпроблемно върху медия, предварително отпечатана с конвенционален печат, например печат на бял фон.

Без загряване / по-малко отпадъци
Времето за изчакване между задачите е елиминирано, благодарение на подобреното състояние на празен ход на фюзера.

• По-точна регистрация на печатa
Вграденият детектор за скорост при подаване на медии също редуцира загубата на хартия.

Разработена и произведена в Европа с датската компания Grafisk Maskinfabrik (GM), AccurioLabel 230 е изграденa на база високо оценената технология AccorioPress от Konica Minolta, известна с изключителното си качество на печат и съвместимост на субстрата. Предназначена е към малкия и среден бизнес и е подходяща за печатници на етикети, доставчици на печатни материали, собственици на фирми, опаковащи компании и печатници.

Едоардо Котичини, мениджър индустриален печат в Konica Minolta Business Solutions Europe, казва: „Посланието е ясно: AccurioLabel помага на стотици клиенти по целия свят да произведат невероятно качествени резултати през всяка минута от деня. Докато машината привидно изглежда по същия начин като своя предшественик, вътре в нея има големи разлики. Този нов модел бележи следващата глава от една невероятна история на успеха, показвайки колко далеч сме стигнали от навлизането ни на пазара на етикети само преди четири години.“

Между 24 и 27 септември Konica Minolta ще покаже пълен цифров поток на своя щанд C12 / C19 в зала 8 по време на Labelexpo 2019 в Брюксел, Белгия.

Източник: Коника Минолта България

Още за  Konica Minolta AccurioLabel 230 

Интернет портал за печатни технологии.