Konica Minolta bizhub C654e и bizhub C754e бяха наградени от BLI

1594

Подобрените офис устройства bizhub C654e и bizhub C754e, получиха престижни награди от BLI

Коника Минолта Бизнес Сълюшънс България ЕООД

Двата предходни модела bizhub C654 и C754 също са носители на награда, а именно тази за „Изключителни постижение“, връчена от BLI на Summer “Pick” 2012.

Новите bizhub C654e и C754e постигат максимална ефективност и продуктивност при минимални разходи в корпоративна среда. Устройствата достигат скорост на печат от 60 за цветни и 65 / 75 за черно-бели страници в минута.

Новите модели на Konica Minolta са много по-лесни за използване. Потребителският панел, който също бе отличен с награда от BLI на Summer “Pick” Award през 2012 г. за “Изключителни постижения в дизайн на контролен панел”, е с още по-интуитивно управление.

Като допълнение към множеството мулти тъч функции, подобни на тези при мобилните устройства, Konica Minolta добавя “pinch in pinch out”функцията за лесно приближаване в документи за проверка на съдържанието или за преглед на информация във вътрешни и външни уеб страници, както и „drag and drop“, която улеснява потребителите при местене на съхранени в многофункционалното устройство документи към желаните от тях функции – принтиране, копиране, изпращане или дори смяна на реда на страниците. Благодарение на функцията за завъртане, сканираните документи могат да бъдат дори обърнати.

Новото при тези модели е, че сега всеки потребител би могъл да настрои панела към своите индивидуални нужди, така че максимално да се оптимизира престоя пред МФУ. Освен това, с най-актуалните i-Options, които правят ръчната намеса ненужна, потребителите имат възможността да сканират директно във формати с възможност за търсене като docx, pptx, xlsx и pdf, директно да принтират прикачени файлове или да получават факсове, чието съдържание автоматично се конвертира в PDF файл с възможност за търсене, без да се налага използването на PC след сканирането на документа.

Устройствата Konica Minolta отговарят на изискванията на потребителите и същевременно предоставят възможността да се съсредоточите в основната си дейност, без да се налага да извършвате IT администриране. Благодарение на вътрешната платформа за апликации IWS, bizhub C654e и C754e сканират и принтират документи от външни източници като Sharepoint™, Google Apps™ и Evernote™.

Освен това, те поддържат Cortado ThinPrint. Форматите, които принтират са от А6 до SRA 3, нестандартни размери, както и банер хартии с максимален размер 1.200 x 297 мм. И двата модела поддържат хартии с тегло от порядъка на 52-300 гр/м2 и комбинират широка гама довършителни функции – като подвързване, перфориране, сгъване и създаване на брошури. Благодарение на тяхната гъвкавост, и двете устройства предлагат висока стойност за техните цени и гарантират, че инвестицията ще се изплати многократно за клиента.

Многофункционалните устройства често се оценяват само по спецификации, като принтирани страници в минута или секунди до първия отпечатък. Въпреки това, изпълнението е винаги взаимодействие между устройството и потребителя. Затова Konica Minolta се фокусира върху разработването на интуитивни за употреба устройства с оптимизиран хардуер. Политиката ни е „Познавай едно-Управлявай много“, означаваща идентична употреба за цялата продуктова линия на Konica Minolta.

Източник: Коника Минолта Бизнес Сълюшънс България ЕООД

От Коника Минолта Бизнес Сълюшънс България ЕООД имат специално предложение за българските потребители. Моделът bizhub PRO C754. Вижте повече за офертата тук.

Интернет портал за печатни технологии.