Konica Minolta bizhub PRESS C1070 и C1100 получиха сертифициране по FOGRA

1842
Konica Minolta bizhub PRESS C1070 и C1100 получиха сертифициране по FOGRA

Сертификатът FograCert Validation Printing System (VPS) се издава за всяка една от системите, която се използва със софтуера Konica Minolta Color Care и един от трите предлагани контролера EFI Fiery, CREO или Konica Minolta IC-602.

„Fogra отново сертифицира нашите интегрирани решения в цифров печат“ сподели Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager Production Printing Group в Konica Minolta Business Solutions Europe. „Това доказва, че bizhub PRESS C1070 и C1100 отговарят на най-високите стандарти в бранша. Когато се използват в комбинация с някой от контролерите, които предлагаме за тези устройства и с Konica Minolta Color Care, нашият собствен софтуер за управление и контрол на цвета, тези устройства предлагат качество и производителност сравними с офсет в съчетание с всичката гъвкавост на цифровата система за печат.“

Базиран на ISO 12647-8, сертификатът от Fogra VPS определя стандарти които трябва да покрият валидираните отпечатъци, например цвят и отблясък на субстрата, точност на цвета и спазване на PDF/X стандарт. Цветните производствени решения bizhub PRESS C1070 и C1100 са вече сертифицирани, когато работят с един трите контролера EFI Fiery, CREO или Konica Minolta.

 

bizhub PRESS C1070

На снимката: bizhub PRESS C1070

Софтуерът Konica Minolta Color Care е втория компонент който спомага цифровите печатни системи да придобият сертификат Fogra. Този софтуер осигурява определено ниво на качество на цветовете за всяко едно устройство с което е инсталиран. Пакетът също така включва професионални услуги, които се предлагат за да се осигури високото качество на печат при всяка една производствена система на Konica Minolta.

За повече информация:
0700 420 22
pp@konicaminolta.bg
www.konicaminolta.bg

Вижте още: Тест на Konica Minolta Bizhub Press C1070

Тест на Konica Minolta Bizhub Press C1070
Тест на Konica Minolta Bizhub Press C1070

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.