Konica Minolta bizhub PRO 1100 спечели наградата PRO на BLI

942
Konica Minolta bizhub PRO 1100 спечели наградата PRO на BLI
Spread the love

Buyers Laboratory LLC (BLI), водещата независима организация в областта на печатната индустрия, в петък обяви годишните си награди PRO, които признават най-добрите устройства в областта на производствения печат.

inline_451_/images/2017/02/bg_bizhub_pro_1100_location_150624_uc_i973.jpg

 

Тази година в предизвикателното състезание, оценяващо продуктивност, качество на изображението, работа с медии, лекота на използване и други, победител е монохромният модел на Konica Minolta bizhub PRO 1100.

 Моделът на Konica Minolta предлага изключителен контрол на качеството на изображение и гъвкава работа с медиите. „Konica Minolta bizhub PRO 1100 е идеален избор за навлизане на пазара на монохромния производствен печат“, каза David Sweetnam, директор на изследователски и лабораторни услуги  на BLI за EMEA / Азия. „Безпрецедентното ниво на контрол на качество на изображението дава възможност на операторите да повишат качеството на продукцията, за да отговорят на всички нужди. На практика, устройството спечели  статуса 5 звезди на BLI за способността му да се справя с фини линии, шрифтове, плътност на изображението  и полутонове при оптимални настройки. И с поддръжката на медии  до 300 гр/м2 от всички изходящи тави, устройството предлага високо ниво на гъвкавост при работата с различни медии, надминавайки много от своите конкуренти.“

Източник: Коника Минолта България

Биографична информация