Konica Minolta bizhub Pro C65hc сертифицирана по PANTONE

2046

Наскоро Konica Minolta bizhub Pro C65hc се сдоби със сертификат за точно възпроизводство на цветовете по PANTONE. Благодарение използването на нова технология – High Chroma – C65hc може да предложи допълнително качество дължащо се на още по-точното цветопредаване.

Цветовете по PANTONE са всепризнати по целия свят и се използват широко в печатната индустрия. Благодарение на новата технология  High Chroma, bizhub Pro C65hc предлага най-богато съответствие с PANTONE MATCHING SYSTEM измежду всички принтери от неговата категория печатащи със сух тонер.

„След двете награди за най-добър принтер от BERTL и от EDP, сертификацията по PANTONE допълнително подчертава изключителните качества при цветовъзпроизвеждането на  bizhub Pro C65hc.” каза продуктовият мениджър за Европа на Коника Минолта Бизнес Решения, Карл Фридрих. Анализатори от шведското списание за графичен дизайн AGI бяха също силно впечатлени от богатите възможности за цветопредаване на C65hc, дължащи се на новия HC тонер. Техните тестове показват, че качеството на печат е над средното ниво като се наблюдават ясни и живи цветове при запазване високата повтаряемост на цветовете.

Новият HC тонер, не само спомага за по-високото качество на цветовете, но също и за по-лесното отпечатване на спот цветове. Вярното възпроизвеждане на спот цветове по правило е времеемка и капиталоемка задача.  Благодарение използването на HC тонер, bizhub Pro C65hc възпроизвежда спот цветове бързо и без необходимостта да бъдат инвестирани значителни средства.

„Сертификацията по PANTON е още едно признание за нашия гений при точното възпроизвеждане на цветовете. Студията за графичен дизайн както и печатниците вече могат да се възползват напълно от революционната технология на HC тонера.“ добави  Карл Фридрих.

Източник: Коника Минолта

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.