Launches Dispatcher Phoenix – решение за работен процес от Konica Minolta

1040
Launches Dispatcher Phoenix – решение за работен процес от Konica Minolta

Konica Minolta Business Solutions представи Dispatcher Phoenix – автоматизирана система за управление на документооборота, която позволява на потребителите да увеличат ефективността и производителността.

Launches Dispatcher Phoenix

 

“Корпорациите имат нужда да управляват експоненциалния растеж на съдържанието на документите и процесите си,“ каза Jonathan Yeo, управител на Konica Minolta BSA. „Dispatcher Phoenix се справя с предизвикателствата на работния процес, пред които са изправени различни бизнес потребители и управлява съдържанието по по-ефективен и продуктивен начин.“

Dispatcher Phoenix прави бизнес работните процеси по-интелигентни. Системата автоматизира и ускорява сканирането, печата и преноса на документи в рамките на офиса. Потребителите могат още да получат достъп до облачни услуги като DropBox, OneDrive, Google Drive, Sharepoint и Box чрез контролния панел на мултифункционалните устройства Konica Minolta bizhub. Отпечатаните и сканирани документи могат да се съхраняват онлайн, с цел споделяне на информацията и разпределяне на служебните отговорности.

Мощни инструменти за управление насрочване и интегриране

За да увеличи ефективността, Dispatcher Phoenix включва вграден графичен редактор за управление на работния процес, който може да се справи с необходимата обработка на документите. Той поддържа още планиране на работния процес, което позволява на потребителите да стартират задачи в определено време, докато уникалната Liveflo технология позволява преглед на документите в реално време, преди обработката им да е приключила. Това позволява да се открият забавяния в системата и да се гарантира, че файловете достигат предназначението си.

Източник: пресинформация на Konica Minolta
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.