Printgroove ви дава пълен контрол над цифровия производствен процес

1627

Printgroove e разработен от Konica Minolta, за да управлява цифровия печатен процес от приемането на поръчката до доставката и създаването на фактура.

Модулното и приспособимо решение Printgroove предлага възможност за пълен контрол на цифровия печатен процес. То включва системата за автоматично приемане на поръчки през интернет,  автоматизирано регистриране на заявката и управление на приоритетите, онлайн одобряване на продукти, дистанционна проверка на състоянието на производствената линия, контрол на довършителните процеси, доставките, фактурирането и разплащането.

Според производителя софтуерът Printgroove, приложен в малките и средни печатници, е ключът към оптимизиране на производството и увеличаване на степента на удовлетвореност на крайните и корпоративни клиенти. Той може да се приспособи безпроблемно към разнообразни работни процеси, като се справя с нарастващия обем на работата и приспособява всички стъпки на производството към конкретните нужди.
 
Според Konica Minolta, Printgroove е в състояние да увелични ефективността на производството, благодарение на модулната си структура, която осигурява голяма гъвкавост. Модулите работят в синхрон, пестят време и намаляват разходите.
printgroove
Източник: kmbs.konicaminolta.us

Текста написа: Мартин Новев, printquide.info

Интернет портал за печатни технологии.