WACOM предлага нов стил с BAMBOO SPECIAL EDITION

2289

Стилно допълнение към гамата си от интерактивни таблети, което може да подобри творческия усет на всеки.

Японския производите Wacom обяви новото попълнение от интерактивни таблети от серията Bamboo – Bamboo Special Edition – идеален за потребителите, които обичат да използват компютри за да творят. Част от успешната серия Bamboo – Bamboo Special Edition се отличава от семейството си, чрез уникална комбинация от сребрист и черен цвят, както и изключителната окомплектовка, която включва ценен набор от софтуерни програми. Новия модел работи както с писалка, така и с докосване, като поддържа пълен набор от жестове, за да превъртане, мащабиране, завъртане и флип на снимки или документи. По този начин се осигурява лесен, естествен и приятен начин работа с компютъра.

Новия сребристо-черен елегантен дизайн на Bamboo Special Edition го прави напълно подходящ за всички Apple преносими компютри. Предалага се в два варианта – малък и среден (small and medium),  а иновативния и ергономичен дизайн превръща работата с него в удоволствие. Таблета може да бъде завъртян на 180 градуса за да бъде удобен както за работещите с дясна, така и за работещите с лява ръка. Допълнителните Експресни бутони спомагат за намаляване на напрежението в мускулите и ставите. За потребителите, които използват компютъра всеки ден, новия таблет е идеалния инструмент за себеизразяване и персонализация.

Bamboo Special Edition поддържа жестове с 4 пръста и е още по-лесно за потребителите да оставят пръстите да правят превъртане, мащабиране, завъртане или обръщане. Резултатът е вълнуващо разнообразие от творчески възможности. Bamboo Special Edition Medium е с по-голяма площ и затова е подходящ за правене на албуми, аранжиране на снимки, рисуване или тифецване. По-малкият модел е идеален за персонализиране на социалните профили в мрежа и комуникация с приятели и семейството си.

Обединяването на двете технологии на писалката и с докосване доведе до създаване на подобрен продукт. Новата, по-чуствителна писалка все още е основен инструмент при таблетите серия Bamboo. С няколко леки щриха на писалката може да добавите подпис, картинка или драскулка. Усещането е подобно на писането с химикалка върху хартия и осигурява изключителна точност при рисуване и при обработката на дигитални изображения.

Таблета Bamboo Special Edition е окомплектован със специално произведена за него високо качествена черна чанта, която го предпазва от удар и надраскване.

Включен софтуер
И двата размера на Bamboo Special Edition са окомплектовани със следните софтуерни приложения за обработка на изображения и рисуване:

  • Adobe Photoshop Elements 8
  • Corel Painter Essentials 4
  • ArtRage 3 Studio Pro

А Bamboo Special Edition Medium включва още и Nik Color Efex Pro 3.0 Standard – филтър plug-in за Adobe Photoshop Elements


 АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО МАГИЯТА ТАБЛЕТИТЕ WACOM ОТДЕЛЕТЕ ЕДИН ЧАС НА 30 ОКТОМВРИ 2010

Интернет портал за печатни технологии.