Wacom разширява своята гама от серията PL интерактивни дисплей таблети

2081

Wacom представи своя най-нов PL интерактивен дисплей таблет PL-1600. Той е насочен към образователния сектор.

PL-1600

Пълната продуктова гама сега се състои от новия  40,6 cm (16”) широкоекранен модел наречен PL-1600, по-големия 43,2 cm (17”) PL-720 както и наскоро обявения 56 cm (21.6”) широкоекранен PL-2200. Всеки интерактивен дисплей таблет дава възможност на преподавателския състав да проведе уроци или лекции интерактивно и с индивидуален стил. В модерните зали за лекции и класни стаи всеки един от моделите представлява едно интелигентно и оригинално средство за презентация.
 PL серията е предназначена за тези, които искат да се повиши производителността. Работещ с писалка директно върху екрана, таблета осигурява перфектна координация между очите и ръцете, както и по-голяма бързина и точност при въвеждане на данните. Ръкописните бележки, скиците, рисунките и диаграмите могат да бъдат обработени в реално време, освен това помага за създаването на по жива и непринудена комуникация между учителите и техните ученици. Учителят може да допълни идеи и предложения от учениците директно върху слайдовете, като по този начин повишава интерактивността и създава условия за творческа дискусия.

В допълнение, работата с интерактивните дисплей таблети свързани с видео проектори помага на учителите и лекторите да са с лице към техните ученици, докато преподават, което им гарантира възможността да следят реакциите на учениците, подобрява взаимодействието по между им и създава една по продуктивна и приятна атмосфера.

PL-1600 – компактното мобилно HD решение

Интерактивния дисплей таблет PL-1600 дава възможност за лесна промяна на образователната среда. Той е перфектния избор за обогатяване на стила на преподаване. PL-1600 е компактен и лесно преносим, с големина на екрана – 16 “. Разделителната способност на дисплея е HD 1366 x 768 Pixel, а съотношението е 16: 9. Писалката разпознава 512 нива на чувствителност на натиск и работи без кабел и батерия. Замества абсолютно всички функции на мишката.

Дисплей таблета е окомплектован със специализирания софтуер за презентации и обучение UNIBOARD.

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.