Wacom представя ново поколение на серията Wacom One

266
Wacom представя ново поколение на серията Wacom One

Два креативни Pen таблета и два интерактивни дисплей-таблета с опции за персонализиране, изобилие от софтуер, детайлни уроци и вълнуващи изживявания!

Открийте нов свят от възможности с новото поколение на серията Wacom One, идеално за начинаещи, студенти, преподаватели или работещи в офис или дома. Направете перфектния избор от компактен Pen таблет или базов 13″ дисплей-таблет с тъч функция. Персонализирайте вашият Wacom по свой вкус и вижте къде ще ви отведе, докато рисувате, оцветявате, редактирате изображения, водите си бележки… започнете вашето дигитално пътешествие.

 

WACOM ONE

 

Tokyo, Japan и Düsseldorf, German

Wacom, пионер и признат новатор в технологията за дигитални писалки, с вълнение обявява пускането на своята нова продуктова линия Wacom One, състояща се от два дисплей-таблета и два Pen таблета с обширни софтуерни предложения и задълбочени уроци. Акцентите включват писалка с възможност за персонализиране в 7 цветови комбинации и първия дисплей-таблет от този клас, който включва мултитъч.

Стъпвайки на 40-годишният опит на Wacom в творческите потребителски, професионални и корпоративни сектори, новите графични таблети Wacom One са специално създадени за нуждите и очакванията на начинаещи творци, както и на всеки, който иска да се докосне, опита и усети предимствата на използването на дигитална писалка.

 

Wacom One – перфектния инструмент за всеки

Продуктовата линия Wacom One е свързана с избор и персонализиране. Тя включва Pen таблетите Wacom One S и Wacom One M и дисплей-таблетите Wacom One 12 и Wacom One 13 touch.

 

WACOM ONE

 

 

И двата дисплей-таблета съответно с 11,6″ и 13,3″ инчови стъклени екрани са с резолюция 1920 x 1080 Full HD, цветова гама 99% sRGB. Wacom One13 touch е първият дисплей-таблет от нисък клас, който включва Multi-touch функция, предлагащ на потребителите изцяло ново измерение на интуитивно използване и взаимодействие.

Wacom One S и M са първите модели от входния клас таблети, които са с 4000 нива на чувствителност на натиск и които поддържат чувствителност на наклона за калиграфски ефекти. Писалката има 2 програмируеми бутона за повишена производителност и е с възможност за персонализиране, като се предлага в различни цветови опции, от които да избирате. Споделената технология за писалка Wacom UD позволява безпроблемно използване на една и съща писалка в цялата серия, като същевременно осигурява съвместимост с писалки, поддържащи Wacom, от известни марки канцеларски материали, включително Staedtler (само за дисплеи Wacom One), LAMY или Dr. Grip, за да отрази личните предпочитания – първо в индустрията в сегмента на графичните таблети.

Графичните таблетите и дисплей-таблетите от новата серия Wacom One са много универсални. Те могат да се използват с Windows, macOS, Android и ChromeOS и свързването им в повечето случаи е толкова лесно, колкото plug and play, чрез една единствена USB-C кабелна връзка.

Има допълнителни HDMI кабели, ако се налагa такъв тип връзка. Добавената Bluetooth свързаност за таблетите Wacom One S и M, както и тънкият дизайн (само 11,5 мм дебелина на дисплей-таблетите и 7,9 мм дебелина на Pen таблетитe), лекото тегло и компактните размери на четирите устройства правят цялата серия Wacom One едно изключително мобилно решение.

С Wacom One вие получавате не само усъвършенствана технология, вие получавате устойчив дисплей с писалка или таблет с писалка. Премахнахме всички пластмаси, получени от петрол, от всички наши опаковки.

 

„Продуктовата линия Wacom One е врата към света на дигиталното изкуство, креативността и продуктивността. Той се основава на 40-годишния опит на компанията в изграждането на креативни дисплей-таблети от висок клас. Нашата цел е да направим по-лесно от всякога артистите и новите потребители да започнат своето пътуване,” каза Фаик Караоглу, Executive Vice President of Wacom’s Branded Business Unit. „Без значение дали рисувате, редактирате изображения, учите, преподавате, сътрудничите си или разработвате и обменяте идеи, новата линия Wacom One предлага всички основни неща, от които потребителят се нуждае, за да открие предимствата от използването на дигитална писалка в дигиталния свят.“

 

За Wacom
Визията на Wacom е да сближи хората и технологиите чрез естествени интерфейсни технологии. Това превърна компанията във водещ световен производител на графични таблети и дисплей-таблети, както и на цифрови стилуси и решения за запазване и обработка на цифрови подписи. Усъвършенстваната технология на интуитивните продукти на Wacom е използвана за създаване на някои от най-вълнуващите дигитални творения, филми, специални ефекти, мода и дизайни по целия свят и предоставя на бизнеса и домашните потребители водеща интерфейсна технология, за да изразят своята индивидуалност. Основана през 1983 г., Wacom е глобална компания, базирана в Япония (Tokyo Stock Exchange 6727) с дъщерни дружества и филиали по целия свят, за да развива маркетинга и разпространението в над 150 страни.

Wacom се представлява в България от фирма Адком.

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.