Wireless Pen Tablet на Wacom – неограничена свобода за вашия компютър

2606
Wireless Pen Tablet на Wacom – неограничена свобода за вашия компютър

Лъскав, атрактивен дизайн комбиниран с безжична технология. Новият безжичен таблет на Wacom е перфектния инструмент за хора на дигиталното изкуство.

Независимо дали рисувате, пишете или добавяте изображения и видео клипове, Wireless Pen Tablet опростява вашето работно място като елиминира ненужните кабели и позволява неограничена свобода да творите и работите.
Разделителната способност от 2000 dpi дава естествено усещане при работа с Wireless Pen Tablet , като в пакета влиза ергономична писалка. Тя е безжична и без батерия като възпроизвежда 512 нива на натиск за оптимален контрол във всички приложения.

Двата програмируеми бутона – ExpressKeys върху таблета и страничните бутони на писалката позволяват бърза навигация. Също така вие може да ги настроите по ваше желание. Наслаждавайте се на достатъчно време за работа с вашия таблет благодарение на вградената презареждаща се литиево полимерна/LiIon батерия позволяваща до 25ч. работа с безжичната технология. Формата А5 предоставя достатъчно голяма и удобна работна площ, което наред с другите неща превръща Wireless Pen Tablet-а в желаното устройство не само за потребителите на Mac, а и за тези на Windows.

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.