Адком демонстрираха възможностите на Xerox ColorQube 9200 и таблета Wacom Cintiq 21 UX

4400
Spread the love

На приятелска среща под формата на коктейл бяха показани възможностите на едни от най-модерните в своите класове устройства.
Дизайнери и художници имахавъзможност лично да тестват цветнатаофисна система за печат с екологичнитвърди мастила XeroxColorQube9200 и таблета WacomCintiq21 UX. Събитието е организирано съсспециалното участие на художника РуменСтатков, който нагледно показа колкоприятно и удобно се работи с новитеустройства за постигане на висококачественкраен продукт в кратки срокове.

inline_168_https://printguide.info/images/Wacom%20Cintiq%2021UX_event_edit.jpg

Новият 21 инчов LCDтаблет на WACOM – Cintiq 21UX предлага напотребителите повече пространство за творческа работа и идеи,независимо дали се използва от художници, фотографи, графични или моднидизайнери. Освен удобството да се рисува директно върху екрана,писалката улавя 2048 нива на чуствителност на натиск. Друго предимствое, че разпознава ъгъла на наклона и завъртането на инструмента. Отдвете страни на таблета са разположени фунционални бутони, на коитомогат да бъдат зададени определени функции, в следствие на което не сеналага използването на клавиатура за типичната творческа работа. ДветеTouch Strip зони позволяват да се използват пръстите директно върхутаблета – подобно на тъч-пада на преносимите компютри, катоизображението може да се мащабира с едно движение.

inline_704_https://printguide.info/images/tablet_wacom.jpg

Друго уникално предимство е, че таблетът може да бъде завъртян в такавапосока, че да бъде еднакво удобен както за работещите с дясна, така иза работещите с лява ръка. Cintiq21UX може да бъде настроен внай-удобното и ергономично положение за потребителя, благодарение напоставката, която позволява дисплеят да се наклони от 65 до 10 градусапо вертикала, както и да се завърти до 180 градуса и в двете посоки.

inline_557_https://printguide.info/images/Wacom%20Cintiq%2021UX_edit.jpg

Много важно дoпълнение е, че притежателят на таблетаима възможност да избере и изтегли отИнтернет един от различните софтуери,включващи пълните версии на програмиот Adobe, Autodesk, Corel – Adobe Photoshop Elements 6/7, AutodeskSketchBook Express 2010 или Corel SketchPad.

Повечеинформация за WacomCintiq21 UX: www.adcom.bg

XeroxColorQube™ 9200 беше представен за пръв път вБългария наскоро.
Принтерът е разработен върху изцялонова концепция за офисно печатащоустройство, с цел постигане на по-бързаскорост на печат и по-високи работниобеми с технологията твърдо мастило(solidink).ColorQube™ 9200 произвежда изображения сотлично качество и живи цветове, върхуразнообразни хартии, включителнорециклирани и нискобюджетни. Заоптимизиране на качеството на цвета,новите модели са оборудвани с AdobePostScript3, PANTONE® за цветово разпознаване,както и опции за цветни корекции. Запотребители, които се нуждаят от готовиброшури и листовки, устройството предлагаи три довършителни опции за подвързванеи прегъване.

inline_472_https://printguide.info/images/xerox_cube_preview.jpg

XeroxColorQube™ 9200 енай-съвременното решение за екосъобразени нискоразходен печат. Серията намаляваразхода при цветен печат с до 62процентав сравнение с цветните лазерни принтерии ограничава в огромна степен влияниетона офисния печат върху околната среда.Вместо тонер касети, ColorQube 9200 работи снетоксчини, подобни на пастели мастиленикубчета, което намалява с 90 процентаотпадъците от суровини в сравнение слазерни принтери от същия клас.

ColorQube™9200значително намалява разходите за цветенпечат, благодарение на планове захибридно използване на цвета (Hybrid Color),които дават възможност на потребителяда заплаща само количеството цвят,изразходвано за дадена страница.

inline_563_https://printguide.info/images/Xerox%20ColorQube%209200_event.jpg

Повечеинформация заXeroxColorQube™ 9200: www.office.xerox.com

Във форума на www.printguide.info можете да видите и разяснения затехнологията на печат с твърди мастила, с кояторазполага принтерът: Какво представлява технологията на печат напринтерите с твърди мастила?

За повече информация за устройствата можете да се обърнете към фирма Адком

 

Биографична информация