Ароматизиране на въздуха и часове забавления с най-новото МФУ от Xerox

2273

Xerox България представи ново монохромно лазерно МФУ, формат А4 – Xerox Phaser 3100MFP.

На организирано събитие в японски ресторант в София бяха демонстрирани възможностите на новото устройство, включително и две нетипични функции за такъв тип машини – ароматизиране на въздуха и разпечатване на «Судоку».

Xerox Phaser 3100MFP се отличава с компактни размери и дизайн, който съчетава плавни линии на корпуса и стилно цветово решение. Устройството е разработено за употреба у дома и в малки офиси.
Новият продукт работи със скорост до 20 страници в минута, а подобреното качество на печат се дължи на резолюцията от 2400х2400 dpi. Основните предимства на модела са мощният процесор, голямата оперативна памет, както и множеството допълнителни функции.

Xerox Phaser 3100MFP се предлага с нов и оригинален аксесоар – ароматизатор на въздуха, който е наличен в пет различни варианта. Ароматизиращият пълнител лесно се закрепва към корпуса на устройството, над вградения вентилатор за охлаждане. „Използването на този аксесоар по време на работа с МФУ-то гарантира на потребителите приятна атмосфера в дома или офиса – казва Светослав Григоров, Продуктов Мениджър в Xerox България – и това е единственото печатащо устройство на пазара с такава освежаваща въздуха опция”.

Вграденият цветен скенер позволява сканиране на изображения с резолюция от 4800×4800 dpi. Допълнителният USB порт, удобно разположен на предния панел, дава възможност за бързо запаметяване на сканираните файлове, дори и без включване на компютъра. За това допринася и пълноценната qwerty клавиатура и удобния LCD дисплей, разположени на централния панел на корпуса. За допълнително удобство и мобилност, Phaser 3100MFP може да бъде поръчан с Wi-Fi модул. Други полезни функции на Xerox Phaser 3100MFP са двустранния печат с ръчно настройване, копиране на двете страни на един лист върху една страница, печат на водни знаци, плакати, годишни календари и автоматично сортиране на документи. Новото МФУ предлага още една нестандартна функция – за забавления в дома и офиса – разпечатване на готови „Судоку” игри.

Устройството е достъпно в две конфигурации: Phaser 3100MFP/S (с принтер, копир и скенер) и Phaser 3100MFP/X, което добавя факс и автоматично подаване на хартия с работен обем до 50 листа. Моделът Xerox Phaser 3100MFP/X, може да бъде поръчан с безжична телефонна слушалка и адаптер за изпращане на факс от VoIP устройство. Благодарение на тези ключови опции, потребителите разполагат с всички удобства на автоматичния прием на факсове. Сертифицираният софтуер за разпознаване на сканиран текст ABBYY FineReader вече влиза в стандартния комплект и на двете конфигурации.

– XXX –

XEROX е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 23 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете – www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти:
Валентин Митев, Маркетинг комуникации, Xerox Bulgaria, тел: 02/ 460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Ивайло Ботушанов, New Moment PR, тел: 02/ 963 12 72, ivo@newmoment-bg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.