Зеленият печат става още по-достъпен с ново solid ink устройство от Xerox

1081

Xerox допълва продуктовата си гама от цветни мултифункционални принтери с ново устройство, базирано на природосъобразната solid ink технология.

ColorQube® 8900 предлага специално проектиран икономичен модел на печат и е подходящ за създаване на цветни маркетинг материали, като осигурява лесно организиране на печатните процеси в офиса – от разпечатване до сканиране.

ColorQube® 8900 е достатъчно компактен, за да бъде инсталиран във всяка една офис среда, включително и на работен плот. Устройството използва технологията за печат solid ink – твърдо мастило, наподобяващо пастел, което се доставя и зарежда без тонер касета. Solid ink технологията е особено подходяща за изработка на висококачествени цветни отпечатъци, като търговски брошури, флайери и презентационни материали. С ColorQube компании от всякакъв мащаб могат да създадат професионално изглеждащи цветни маркетинг материали и офисна документация, върху широка гама от медии, включително и рециклирана хартия.

Xerox предлага и възможност за оптимизиране на разходите с плановете Hybrid Color Pricing, при които клиентът заплаща само количеството цвят върху дадена страница. Това е сериозно предимство при печат на фирмени бланки, пощенски пликове, оферти и други материали, в които е използван малко цвят, предимно за логото на компанията.
Спестяването на средства при цветния печат не е за сметка на околната среда, функционалността или сигурността. Компаниите могат да оптимизират своите ресурси и производителност с характеристики като:

  • Енергоспестяващият режим Intelligent Ready осигурява нисък енергиен разход, когато устройството не се използва. Сравнено с лазерните мултифункционални устройства от същия клас, ColorQube 8900 генерира с до 90% по-малко отпадъци при печат и използва 17% по-малко енергия в жизнения цикъл на принтера;
  • 7-инчовият сензорен екран е лесен за програмиране на задачите, в това число печатане, сканиране, изпращане и съхранение на документи;
  • Внедрените функции за сигурност като image overwrite и кодиране, защитават документите, хард диска и мрежата от неоторизиран достъп.

ColorQube® 8900
„Хиляди български компании от малък и среден размер са съсредоточени върху развитието на своя бизнес“, казва Светослав Григоров, маркетинг мениджър в Xerox. “Мултифункционалните устройства на Xerox от серията ColorQube осигуряват безпроблемен, бърз и качествен цветен печат – семпъл и достъпен начин да си свършите работата навреме.“

Xerox предлага ColorQube 8900 и в пакет с услуги за управление на печата
Мултифункционалното устройство се предлага като част от услугите на Xerox за управление на печата (MPS), които помагат на компаниите да контролират разходите за печат. Като пазарен лидер в сферата на MPS, Xerox работи с компании от всякакъв мащаб, за да повиши тяхната продуктивност, като постига оптимизиране на техните разходи до 30%.

Наличност
ColorQube 8900 е наличен в партньорската мрежа на Xerox България.

Източник: xerox.bg

Интернет портал за печатни технологии.