Интел Дизайн е първата фирма в България, която се оборудва с XeroxVersant 80 Press

4813
Интел Дизайн е първата фирма в България, която се оборудва с XeroxVersant 80 Press

Дигиталната машина от производствения клас на Xerox беше представена на стилно събитие в Пловдив.Интел Дизайн
Xerox България и Адком представиха на съвместно събитие пред повече от 60 гости в Пловдив последните новости в областта на дигиталния печат в лицето на новата цветна преса XeroxVersant 80 Press. Дигиталната машина от производствения клас на Xerox е на пазара от април 2015 г., а Интел Дизайн е първата фирма в страната, закупила и оперираща с машината.

 

(на снимката: Ивелин Кюркчийски, управител на Интел Дизайн)

Събитието се проведе в изисканата обстановка на Арт Галерия – Музей “Филипополис” в Стария град в Пловдив, където, обградени с изящни образци на българското изобразително изкуство, гостите имаха уникална възможност да се докоснат до иновациите в новите технологии, благодарение на които добрите идеи с лекота се превръщат в произведения на изкуството.

 

За доброто вино се погрижиха Вила Винифера, които работят в отлично партньортсво с Интел Дизайн. Неофициалната част продължи с дегустация на новите сортове вина на избата.

 

(на снимката: Росица Касабова, Вила Винифера и Ивелин Кюркчийски)

Ивелин Кюркчийски, управител на Интел Дизайн,  демонстрира пред гостите някои от възможностите на новата система, в това число и възможностите за печат на висококачествени  фото материали, репродукции и персонализирани рекламни материали, включително етикети.

 

Събитието уважиха представители на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, Общинска фондация „Пловдив 2019“,  Полиграфия инфо, ЕВН България, Винпром Пещера и много други партньори и приятели.

 

 

Ваня Василева – Маркетинг мениджър за Xerox България и Xerox Central Eastern Europe Distributor Group, сподели след встъпителното приветствие на Ивелин Кюркчийски от Интел Дизайн своето удовлетворение от факта, че високоскоростната дигитална преса XeroxVersant 80 е инсталирана и пусната в експлоатация за първи път именно в Пловдив.

 

(на снимката: Ваня Василева, Ксерокс България и Ивелин Кюркчийски)

„Съвременният човек рядко си дава сметка какъв гигантски труд се крие зад повечето иновативни технологични разработки, и често ги приема за даденост.

 

 

Надявам се, че инсталирането на именно една такава иновация като машината на Xerox в Пловдив ще помогне на партньорите ни да реализират по-добре бизнес идеите в областта на графичните услуги и да останат конкурентоспособни както в регионален, така и в глобален мащаб“, отбеляза г-жа Ваня Василева.

За повече информация:
Ивелин Кюркчийски
Интел Дизайн
office@inteldesign.bg

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.