Компактен скенер на Xerox улеснява споделянето и съхранението на документи в „облака”

1332

Xerox DocuMate 3125 е поточен скенер за бърза обработка на документи, пластмасови карти и формуляри, като генерираните от него файлове са с възможност за търсене. Тези файлове могат да бъдат сигурно съхранени на компютъра или директно в ъплойднати на някоя облачна дестинация.

  Xerox DocuMate 3125

Xerox DocuMate® 3125 сканира до 25 страници и 44 изображения в минута в режим дуплекс и е оборудван с устройство за автоматично подаване с капацитет 50 страници, което поема документи с различни размери – от визитни картички до стандартен А4 формат. Технологията срещу двойно подаване (DFD) предотвратява пропускането на захванати с телбод или залепнали един за друг документи. Скенерът заема изключително малко пространство, благодарение на своите компактни размери от 28,4 х 17 х 16,5 см, включително устройството за автоматично подаване и приставката за вече сканирани документи, които могат да бъдат сгънати.

Скенерът разполага с интегрирана помощна програма – Visioneer OneTouch®, която улеснява избора на настройки. Чрез нея ефективността при управлението на работния поток се повишава значително – само с натискането на един бутон документът автоматично се изпраща към електронна поща, принтер или в папка с файлове.

Xerox DocuMate 3125 е създаден, за да отговори на корпоративните изисквания, да модернизира работния процес в офиса“, казва Джон Капурсо, вицепрезидент на отдел Маркетинг във Visioneer, лицензиран партньор на Xerox. „Скенерът е изключително достъпно решение за организации, които са в непрекъснато търсене на варианти за подобряване на ефективността и повишаване на продуктивността на своите операции.“
 
Опции за незабавно съхраняване в облака
Visioneer CONNECT представлява набор от инструменти за VisioneerOneTouch, които позволяват на потребителите да сканират хартиени документи и да ги публикуват автоматично в популярни „облачни” дестинации с натискането на един бутон. Сертифицираните за използване от скенера и налични за свободно използване „облачни” линкове са: Google Docs™, Evernote®, FilesAnywhere™, OfficeDrop и DropBox.
 
Интуитивен софтуер
DocuMate 3125 работи със софтуер, който спомага достъпа, управлението и обработката до информация, като:

  • Защитава поверителна информация като договори, оферти, споразумения и информация за служители.
  • Повишава сигурността и контрола на хартиени документи и карти за самоличност.

Софтуерът включва Visioneer Acuity за повишаване качеството на сканираните изображения. Visioneer DriverPLUS спомага за безпроблемното интегриране към операционна система и приложения, като предлага разширени опции за индивидуални потребители и корпоративни клиенти. Сертифицирани TWAIN, ISIS и WIA драйвъри позволяват свързване със стотици решения за корпоративно управление на съдържание и управление на изображения. Включени са и следните инструменти за разпознаване на символи: Nuance PaperPort® и OmniPage® Pro OCR.
 
Наличност
Xerox DocuMate® 3125 е наличен в партньорската мрежа на Xerox България. Цената на продукта е около 1100 лв.

Интернет портал за печатни технологии.