Модерна версия на превърналата се в икона реклама на Xerox с брат Доминик

1473
Модерна версия на превърналата се в икона реклама на Xerox с брат Доминик

Тази реклама е част от кампанията след разделянето на Xerox на две акционерни дружества.

реклама на Xerox с брат Доминик

 

Xerox представи съвременна версия на обичаната реклама. Целта ѝ е да възвести новата глава в историята на компанията, която е лидер в дигиталния печат и има стойност 11 милиарда долара. Рекламата описва мисията на Xerox да обнови начина, по който организации с различни размери си комуникират, свързват се и работят.

Много неща се промениха откакто „Брат Доминик“ на Xerox се появи преди 40 години в една от най-успешните реклами в американската Супер купа за всички времена. Но потребността на света да обменя информация е съхранена. В първата реклама брат Доминик просто използва копирна машина Xerox, за да размножи ръкописите си. Днес, обаче, той превежда, персонализира и споделя сигурно произведенията си както във физическа, така и в цифрова форма, между различни устройства, по целия свят.

Новата версия:
 

Оригиналната реклама:

Източник: пресинформация на Xerox
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.