Новият модел DocuColor® 8080 на Xerox печата с матово мастило

1389

Притежателите на дигиталната машина получават достъп до пакета от ефективни решения на Xerox за бизнес развитие – Profit Accelerator®, който съдържа ценни идеи и насоки за промотиране на дигиталния печатен бизнес.

DocuColor 8080 предоставя три основни конкурентни предимства: инструменти за повишаване на продуктивността, матово мастило и пакет за управление на качеството на цвета – Automated Color Quality Suite (ACQS).

  • Пакетът от инструменти за по-висока продуктивност улесняват най-често срещаните задачи за печат чрез готови шаблони. Широкият набор от приложения – от предпечатни операции и job ticketing до персонализиране – позволява на печатарите да повишат чувствително броя на извършените задачи дневно. Всеки инструмент от пакета за продуктивност се предлага със софтуер от FreeFlow® Digital Workflow Collection и онлайн поддръжка, които помагат на потребителите да постигнат максимална продуктивност, възможно най-бързо;
  • Матовото мастило е идеално за разнообразни маркетинг приложения. Предлага мек, матиран завършек, който поставя акцент върху цветните изображения, включително и върху сенките и светлите участъци. Мастилото придава вид и усещане за офсетов печат, постигнати, всъщност, с бързината и лекотата на дигиталния печат.
  • Прецизността при цветовете е постигната чрез ACQS – набор от инструменти, управлявани от вграден спектрофотометър, който измерва цветовете в контролни отпечатъци. ACQS автоматизира калибрирането с минимални намеси от страна на оператора и дава възможност за по-високостойностни приложения.


DocuColor 8080 може да се окомплектова с три различни Rip-a, на EFI Fiery®, CREO, Xerox, а също така и с различни довършителни решения, създадени от лидери в бранша, като CP Bourg и Horizon.

Всяка печатница с инсталирана печатна машина DocuColor 8080 получава достъп до пакета от ефективни решения на Xerox за бизнес развитие – Profit Accelerator®, който съдържа ценни идеи и насоки за промотиране на дигиталния печатен бизнес.

Източник: xerox.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.