Нови МФУ от Ксерокс предоставят възможности за печат на приложения от графичната индустрия

1313

Нови цветни офисни устройства на Xerox осигуряват висока производителност и екосъобразен печат

Две нови цветни мултифункционални устройства WorkCentre® 7545 и WorkCentre® 7556, проектирани за големи работни групи и графичната индустрия – за повишаване на производителността и постигане на дългосрочни цели.

Новите МФУ печатат със скорост съответно до 45 и 50 страници в минута в цветен режим и 45 / 55 страници в минута – в черно-бял. Устройствата поддържат функциите печат, копиране, сканиране, изпращане на факс и e-mail, както и решения за управление на документи и работни потоци, които улесняват работата в офиса.

„Xerox продължава да представя нови продукти, които отговарят на динамично променящата се работна среда.” каза Рик Дастин, президент, Enterprise Business Group, Корпорация Xerox. “Тези нови офисни МФУ предлагат по-добри начини за управление на документи, които правят нашите клиенти по-продуктивни и ефективни, и в крайна сметка, по-конкурентни.”
Изключителен цвят

Мултифункционалните устройства предлагат четири усъвършенствани функции, които дават на бизнеса повече контрол за създаване на документи с превъзходен цвят. Те включват:

 • Качество на изображението с изходна резолюция 1200 x 2400 dpi;
 • Инструмент за цветни редакции Color by Words, който възпроизвежда точни и живи цветове още при първото отпечатване;
 • Допълнителен (по избор) печатен сървър EFI Fiery, който предоставя възможности за печат на приложения от графичната индустрия;
 • Контрол върху достъпа до устройството – напр. възможност за цветен печат само за определени потребители.

Функции за производителност
Офисните служители могат да спестят време, използвайки четири нови инструмента за сканиране и обработване на документи:

 • USB порт за принтиране и сканиране, разположен на предния панел;
 • Сканиране към мрежа, към пощенска кутия или PC, посредством автоматично насочване на документи;
 • Файлове с текстово търсене (text-searchable) – за лесно откриване на информация в сканирани документи;
 • Технологията на Xerox Extensible Interface Platform® (EIP) за проектиране на персонализирани приложения за работни процеси.

Отговорност към околната среда
WorkCentre 7545 и WorkCentre 7556 имат четири основни екологични характеристики:

 • Емулсионно-агрегиран тонер на Xerox с ултра ниска температура на топене и индукционно топлинно изпичане, което намалява потреблението на електроенергия;
 • LED скенер, който изразходва 1/3 по-малко енергия от традиционните скенери;
 • Печатен драйвер Earth Smart, който може да бъде настроен за двустранен печат, печатни проби, печат без полета и отпечатване на две страници върху една;
 • Устройствата са сертифицирани по стандарта ENERGY STAR®

Новите принтери са оборудвани с модерни функции за сигурност, които включват криптиране на хард диска, унищожаване на файла от хард диска на устройството след отпечатването му (Image Overwrite), изолиране на факса за предпазване от непозволен достъп до информация и мрежова регистрация за ограничаване на достъпа до функции като сканиране, изпращане на email и факс.

WorkCentre 7545

Повече информация на www.xerox.bg

Интернет портал за печатни технологии.