Нов цветен A3 принтер от Xerox в услуга на малкия бизнес

1311
Нов цветен A3 принтер от Xerox в услуга на малкия бизнес

Стандартна вместимост на касетите на принтера е 400 листа, като производителя предлага опция общия капацитет да достигне до 2 050 листа. Освен бързина на печат(30 страници в минута), благодарение на своя EA тонер, устройството предлага прецизно качество на печата.

Принтерът Phaser 7100 достигат скорост от 30 страници в минута при цветен и чернобял печат. С мощности на процесора от 667MHz и стандартна памет от 1 GB, Xerox Phaser 7100 дава високи резултати при обработване на множество задачи. В режим на чернобял печат първият лист е готов за 9 секунди, а при цветен печат – за 11 секунди. Тих и компактен, в своята стандартна конфигурация, Phaser 7100 има капацитет от 400 страници, като при по-голям обем задачи за печат, той може да достигне до 2 050 листа.

 

Xerox Phaser 7100

Прецизни резултати
Собствениците на Xerox Phaser 7100 могат да разчитат на постоянно качество, било то при печат на изображения или при текстови документи. Цветният A3 принтер е оборудван с ЕА тонер, който създава най-малките, еднакво оформени частици на пазара и благодарение на това рязкостта, сенките и фините детайли са изключително ясни и чисти. Тонерът на Xerox работи при много по-ниска температура в сравнение с конвенционалните, като така намалява консумацията на енергия с приблизително 20%, а въглеродните емисии с близо 30%. Освен това, той не съдържа произволни на нефт продукти и постига перфектен гланцов завършек на разпечатките, дори върху най-обикновената хартия.
Phaser 7100 идва с включен Adobe® PostScript® 3™, който гарантира богати образи с постоянно качество и скорост на печата.

Допълнителни възможности
Phaser 7100 дава множество опции за конфигуриране, което прави устройството гъвкаво, така че да отговори на различните нужди на потребителите. За офиси с голямо количество задачи или при работа с тежки и сложни файлове, паметта на устройството може да бъде увеличена с допълнителен 1GB. Освен възможност за съхраняване на шрифтове, пакетът Productivity Kit с 40GB хард диск предлага и добри опции за сигурност на информацията. Автоматичното листоподаващо устройство за двустранен печат (duplex) е стандарт при моделите Phaser 7100DN, и опционално при Phaser 7100N. Благодарение на него консумацията на хартия може без усилия да бъде сведена до минимум.

Източник: Xerox

Интернет портал за печатни технологии.