Нов Xerox iGen4 печата в по-голям формат

1951

Xerox представи обновена версия на цветната си дигитална печатна машина iGen4, която предлага печат в по-голям формат и интеграция с Adobe PDF Print Engine.

Моделът EXP печата на медии с размер 364×660 милиметра, което е най-големият размер в този клас. Според Xerox, това прави машината подходяща за производство на изделия като брошури с три гънки, пощенски картички и други със скорост до 120 страници в минута.

Машината включва автоматизиран web-to-finish софтуер, който позволява на потребителите да създадат готов продукт без ръчни настройки и намеси. Наред с това, последната версия на iGen4 включва интеграция с Adobe PDF Print Engine, който осигурява постоянни резултати при работа в изцяло PDF базиран работен процес.

Kevin O’Donnell, мениджър на маркетинга на графичните комуникации за Xerox във Великобритания и Ирландия, каза: “Възможностите на iGen4 позволиха на доставчиците на печатни услуги да разширят границите на приложението на дигиталния печат и да навлязат в области като пощенски кампании, промоционални материали и печат на фотопродукти.”

“IGen4 EXP дава дори повече възможности в ръцете на потребителите си – времето за настройка е намалено, производителността е увеличена и има възможност за прилагане на машината в нови области”, допълни  O’Donnell.
Новата машина ще излезе на пазара по-късно тази година, сегашни потребители на iGen4 ще могат да надстройват машината си до тази версия от началото на 2011.

Xerox iGen4 EXP

Източник: xerox.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.