Нов Xerox iGen4 печата в по-голям формат

1924
Spread the love

Xerox представи обновена версия на цветната си дигитална печатна машина iGen4, която предлага печат в по-голям формат и интеграция с Adobe PDF Print Engine.
Моделът EXP печата на медии с размер 364×660 милиметра, което енай-големият размер в този клас. Според Xerox, това прави машинатаподходяща за производство на изделия като брошурис три гънки, пощенски картичкии други със скорост до 120 страници в минута.

Машината включва автоматизиран web-to-finish софтуер, който позволявана потребителите да създадат готов продукт без ръчни настройки инамеси. Наред с това, последната версия на iGen4 включва интеграция сAdobe PDF Print Engine, който осигурява постоянни резултати при работав изцяло PDF базиран работен процес.

Kevin O’Donnell, мениджър на маркетинга на графичнитекомуникации за Xerox във Великобритания и Ирландия, каза:“Възможностите на iGen4 позволиха на доставчиците на печатниуслуги да разширят границите на приложението на дигиталния печати да навлязат в области като пощенски кампании, промоционални материалии печатна фотопродукти.”

“IGen4 EXP дава дори повече възможности в ръцете напотребителите си – времето за настройка е намалено,производителността е увеличена и има възможност за прилагане намашината в нови области”, допълни O’Donnell.
Новата машина ще излезе на пазара по-късно тази година, сегашнипотребители на iGen4 ще могат да надстройват машината си до тази версияот началото на 2011.

inline_771_https://printguide.info/images/2010-10-03.jpg

Източник: xerox.com
Текста написа: Мартин Новев

Биографична информация