Още подробности за iGen4 Diamond Edition

1139

След като преди десетина дни писахме за новия модел дигитална печатна машина на Xerox, ето още малко подробности около нея.

При iGen4 Diamond Edition задаването на задачи за печат е по-лесно, а производствените срокове по-кратки, което дава на печатарите предимство пред конкурентите при производство на брошури, каталози, списания и печат на директна поща. Освен това, най-новият iGen4 предлага прецизен печат с постоянство на цветността при изображенията и гарантира, че цветовете от първото отпечатано копие ще бъдат същите като тези при последното, което е много важно при поръчки за производство на корпоративни материали.

Много от оптимизациите на iGen4 Diamond Edition спестяват време и включват автоматизираните функции от пресата Xerox iGen™ 150, в това число 26-инчовия стакер и поддръжка на цветовата гама, което спестява ръчния труд при анализ на цветовете.

iGen4 Diamond Edition

Подобренията при iGen4 Diamond Edition ще бъдат налични и за всички потребители на iGen4, в това число:

  • Автоматична настройка Image-to-Paper – ръчните настройки са заменени с автоматични предложения, изпитана процедура, която отнема по-малко време и намалява времеемките настройки по въвеждане на хартията.
  • IntegratedPLUS финиш решение за брошури – използвайки JDF технология, производството на комплексни брошури е опростено до заявка на задачата с натискането на един бутон и предпечат чрез автоматизирана финиш настройка.
  • Автоматизирано изпълнение на поръчки – благодарение на StoreFlow, web-to-print софтуер от компанията на Xerox – XMPie®, потребителите могат да създават изгодни B2C продажби и B2B портали за “ordering static” за персонализирани печатни копия. Процесът на предпечат на файловете може да бъде автоматизиран като FreeFlow® Process Manager бъде интегриран към StoreFlow.
  • Повишена ефективност – дори с EFI Fiery Controller или Xerox FreFlow Controller, iGen4 Diamond Edition повишава ефективността, тъй като е съвместим с различни решения за управление на потока от задачи.

Доставчиците на решения за печат могат също да се възползват максимално от своята технологична инвестиция, като използват ProfitAccelerator® Digital Business Resources – най-голямата колекция от бизнес инструменти и услуги в индустрията.

Възвръщаемост на инвестицията
Според SpencerLab Digital Color Laboratory iGen4 предлага добра възвръщаемост на инвестицията. В проучване на фирмата, Xerox iGen4 постига най-висока „пригодност“ от наличните преси, като превъзхожда конкурентните машини. Най-висока „пригодност“ означава по-добро представяне – по-широк набор от печатни материали за потребителите и повече приходи за собственика дигиталната преса.

Източник: xerox.bg

Интернет портал за печатни технологии.