Печат на дебели картони с технологията Thick Stock на Xerox

1333
Spread the love

Клиентите на Xerox сега имат възможността да създават красиви картички и така да разширят услугите си, за да отговорят на нуждите на крайните потребители. Това е възможно благодарение на новата опция Thick Stock, която е достъпна на Xerox iGen4®Diamond Edition.

inline_712_../images/Xerox_iGen4_portrait_diamond_edition_01.jpg

Thick Stock е опция, с която може да бъде постигнато високо качество на изображенията на много дебели материали достигащи до 610 микрона и максимална тежест от 530 гр./кв.м., виско това на максималния размер на печатаемия формат.
 
Отвъд новите предложения като възможността за печат на дебели картони, доставчиците на печатни услуги могат да разширят бизнеса си с помощта на технологиите digital color (дигитален цвят)  и black and white (черно-бяло).

„Благодарение на скоростта и качеството на дигиталните технологии на Xerox, можем да се справим със задачи, които изискват персонализация, чести промени, малки количества за печат и бърза доставка,“ каза Дейвид Лоуденс, директор продуктов маркетинг в Iron Mountain Fulfillment Services – един от щастливите клиенти на Xerox.
 
За да се справят с обемите и изискванията за персонализация, от които се нуждаят, Iron Mountain използват три устройства Xerox Nuvera® 288, две Xerox Nuvera 144, Xerox Color 550 и две машини Xerox Color 1000, разпределени между седалищата на компанията в Илинойс, Ню Джърси и Калифорния.

Друга компания, която се доверява на Xerox в своята работа е 1800 Postcards – печатница за цялостно обслужване в Ню Йорк, която специализира в сферата на пощенските картички, визитките, брошурите и банерите. Наскоро те инсталират iGen® 150 Press , което бързо води до значителен ръст на продуктивността.

 „Характерът на нашата работа включва големи обеми на печат и големи размери, за които не бихме могли дори да мечтаем с друга преса,“ каза Дейвид Моял, президент и собственик на 1800 Postcards. „Изборът на iGen 150 е най-доброто решение, което сме взимали.“

Източник: xerox.bg

Биографична информация