Практически примери за персонализиран печат от Xerox.

2538

Xerox помага да отправите точното послание към правилните хора чрез дигитален персонализиран печат.

Компанията представи практически примери на гъвкави печатни решения – от поставянето на фирмено лого върху пакетче за дъвки до създаването на локални туристически справочници

Xerox демонстрира широк спектър от приложения за персонализиран печат на своите дигитални системи по време на drupa, най-голямото принт-изложение, проведено в Дюселдорф от 29 май до 11 юни.

На щанда на Xerox бяха представени някои от най-високо оценяваните и рентабилни приложения за производствен дигитален печат – персонализирани промоционални и транзакционни материали, пакети с материали за директен маркетинг, книги и ръководства, както и хибридни офсетови и дигитални приложения. Специално внимание беше отделено на иновативни приложения, които дават нови възможности за развитие на дигиталния печат като брандиране на опаковки, печат на професионални фотографски материали, включително персонализирани фото албуми и календари.

„Приложенията за печат са езика, на който говорят нашите клиенти”, казва Куинси Алън, президент на Xerox Production Systems Group. „Все повече предприемачи осъзнават предимствата на персонализираната комуникация и създават впечатляващи, персонално насочени маркетингови материали с дигиталните технологии на Xerox. Целта ни е да покажем най-добрите практики в тази сфера, за да могат клиентите ни да използват тези принт-приложения за техните маркетингови цели.”

Новите печатни решения на Xerox предоставят на клиентите неограничени възможности за увеличаване количеството на продукцията и печалбите. Например с дигиталните печатни системи на Xerox можете да отпечатате името на вашата компания на пакетчета с дъвки, които да бъдат раздавани като подаръци и промо материали. Или да изработите локални туристически справочници в малки тиражи за туристи, които се интересуват от определени градове и региони.

Някои от представените приложения:

  • Книги и ръководства: Поредици от локални туристически справочници, отпечатани на Xerox Nuvera® 288 Digital Perfecting System, с цветни притурки, отпечатани на Xerox iGen3® 110 Digital Production Press.
  • Информационни и промо материали: Каталози, направени за занаятчийски фестивали.
  • Транспромо материали: Персонализирани писма, отпечатани на Xerox iGen3 110 Digital Production Press, за нуждите на телекомуникационна компания. Целта на компанията е да разшири връзките с клиентите си, като в същото време увеличи приходите си чрез кръстосана продажба на продукти и услуги.
  • Директен маркетинг: Пощенски картички, отпечатани на Xerox DocuColor® 5000 Digital Press. Целта е открояващите се цветни персонализирани продукти да засилят притока на клиенти.
  • Офсетов и дигитален печат: Хибридна продукция на книги за Германско-холандско издателство, отпечатани на Xerox 650/1300 Continuous Feed Printers, с корици, изработени на офсет.
  • Нов бизнес: Персонализирани опаковки за дъвки, произведени на Xerox iGen3 110 Digital Production Press за маркетингова компания.
Полезен инструмент за създаване, произвеждане и продаване на дигитални приложения е колекцията от програми на Xerox ProfitAccelerator® Digital Business Resources, с помощта на която принт провайдерите могат да разработят бързо и ефективно своя дигитален печатен бизнес.

За да научите повече за ключовите приложения в дигиталния печат посетете xerox.com.


На снимката вижте едно от забавните приложения на печата на променлива информация – персонализирани календари, отпечатани от Зебра на Xerox DC 5000.

– XXX –

XEROX е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 23 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете – www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти:
Валентин Митев, Marketing communications, Xerox Bulgaria, тел: 460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Ивайло Ботушанов, New Moment PR, тел: 963 12 72, ivo@newmoment-bg.com

Интернет портал за печатни технологии.