Промени в ръководствата на Xerox и Presstek

1423
Spread the love
За президент на филиала на Xerox Global Graphic Communications е назначен Джефри Якобсън, който е заемал постовете президент и генерален изпълнителен директор в компанията Presstek.
Преди това Якобсън е работил на ръководни длъжности в Eastman Kodak иKodak Polychrome Graphics, влизал е в ръководството на много браншовиасоциации, в това число и GATF. На новата си длъжност ДжефриЯкобсън ще отговаря за глобалната стратегия, за операцииите поразработката на продуктите, маркетинга, продажбата и подръжката напромишлените системи на Xerox, а също и за предлаганите от компаниятаавтоматизирани системи за управление.

С решение на съвета на директорите на Presstek от 13 февруаридлъжността на Джефри Якобсън ще заема Стенли Фраймът, който почти 25години е работил на ръководни длъжности във Fujifilm. От 2009 г. СтенлиФраймът е в съвета на директорите на Presstek и е носител на редпрестижни награди на браншови асоциации.
От 9 февруари вице-президент и финансов директор на Presstekстава Арнон Дрор, който сменя на този пост напускащия компанията ДжефриКук. До идването си в Presstek, Арнон Дрор е бил на ръководни длъжностив Creo, а след това и в Eastman Kodak.

Източник: xerox.bg
Написа: инж. Васил Станев

Име: инж. Васил Станев

Професионален опит: Инженер- технолог полиграфическо производство, т.е. полиграфист от старата школа, завършил полиграфия в Украйна. Създал първата матура по полиграфия в България, която се зачита за прием в специалност "Полиграфия" в ХТМУ София. Инж. Васил Станев преподава дълги години в Добрич, където и изучава два випуска по полиграфия

Настоящи занимания: Отскоро е назначен за преподавател в Националната професонална гимназия по полиграфия и фотография в София. Той допринесе най-много за онлайн речника в Printguide.info, който обогати с над 400 думи. Инж. Станев е наш автор и консултант по всички въпроси, свързани с офсетовия печат и довършителната обработка.

В свободното си време: Превежда руска и украинска поезия и сърфира в социалните мрежи.