Промени в ръководствата на Xerox и Presstek

1443

За президент на филиала на Xerox Global Graphic Communications е назначен Джефри Якобсън, който е заемал постовете президент и генерален изпълнителен директор в компанията Presstek.

Преди това Якобсън е работил на ръководни длъжности в Eastman Kodak и Kodak Polychrome Graphics, влизал е в ръководството на много браншови асоциации, в това число и GATF. На новата си длъжност Джефри Якобсън ще отговаря за глобалната стратегия, за операцииите по разработката на продуктите, маркетинга, продажбата и подръжката на промишлените системи на Xerox, а също и за предлаганите от компанията автоматизирани системи за управление.

С решение на съвета на директорите на Presstek от 13 февруари длъжността на Джефри Якобсън ще заема Стенли Фраймът, който почти 25 години е работил на ръководни длъжности във Fujifilm. От 2009 г. Стенли Фраймът е в съвета на директорите на Presstek и е носител на ред престижни награди на браншови асоциации.
От 9 февруари вице-президент и финансов директор на Presstek става Арнон Дрор, който сменя на този пост напускащия компанията Джефри Кук. До идването си в Presstek, Арнон Дрор е бил на ръководни длъжности в Creo, а след това и в Eastman Kodak.

Източник: xerox.bg
Написа: инж. Васил Станев

Име: инж. Васил Станев

Професионален опит: Инженер- технолог полиграфическо производство, т.е. полиграфист от старата школа, завършил полиграфия в Украйна. Създал първата матура по полиграфия в България, която се зачита за прием в специалност "Полиграфия" в ХТМУ София. Инж. Васил Станев преподава дълги години в Добрич, където и изучава два випуска по полиграфия

Настоящи занимания: Отскоро е назначен за преподавател в Националната професонална гимназия по полиграфия и фотография в София. Той допринесе най-много за онлайн речника в Printguide.info, който обогати с над 400 думи. Инж. Станев е наш автор и консултант по всички въпроси, свързани с офсетовия печат и довършителната обработка.

В свободното си време: Превежда руска и украинска поезия и сърфира в социалните мрежи.