Софтуер подобрява работата с Xerox ColorQube® 8900

1173
Софтуер подобрява работата с Xerox ColorQube® 8900

ConnectKey осигурява достъп до облака, преобразува директно документите в PDF с опция за търсене при това с Hybrid Color Plan, с който потребителите да заплащат единствено използваното количеството цветен тонер.

кубчетата твърдо мастило

Писали сме и преди за технологията на Xerox за печат с кубчетата твърдо мастило тук. Подобренията в модела Xerox ColorQube® 8900, базиран на същатата технология са само софтуерни и по-конкретно става въпрос за ConnectKey.

Xerox ColorQube® 8900

ConnectKey помага на големия, средния и малкия бизнеси да се възползват максимално от своите мултифункционални устройства с минимални усилия. Платформата включва App Studio, в което потребителите и техни партньори могат да разработят собствени приложения, за да ускорят и оптимизират работния процес. ConnectKey осигурява достъп до облака и водещите в индустрията платформи като SharePoint Online, Google Drive, Dropbox, Evernote и Salesforce.com. Цветният принтер прави автоматично преобразуване на документите в PDF с опция за търсене, а също поддържа Word и Excel, за по-лесно менажиране на файловете в бъдеще време.

Други отличителни функции на Connect Key са:

  • Връзка към SharePoint: служителите в офиса могат да браузват, преобразуват и съхраняват документи в своя share или мрежови директории, както и да запазват сканираните документи директно в своя SharePoint My Site или зададена папка.
  • Лесни за IT поддръжка: Мултифункционалните устройства с ConnectKey могат да бъдат управлявани подобно на сървърите, което позволява централизирана настройка и поддръжка. IT администраторите могат да напътстват дистанционно при проблеми или да правят обучения от разстояние. Друга опция за улесняване на служителите е използването на онлайн упътванията и видео указания директно от контролния дисплей.
  • Печат от всякъде: С Xerox Mobile Print потребителите могат да печатат от всяко мобилно устройство с имейл акаунт или да използват приложения с допълнителни функции разработени за iOS, Android, Windows или Blackberry. Потребителите могат да добавят и опцията за мобилен печат като облачно-базирано или on-site решение.
  • Допълнителни функции за сигурност: Xerox си партнира с McAfee и Cisco, за да осигури първото в индустрията решение за сигурност, което ще помогне в защитата на мрежовите мултифункционални машини. Whitelisting технологията на McAfee допуска само сигурни, предварително одобрени системни файлове, които да бъдат придвижени към устройствата. Cisco® TrustSec осигурява мониторинг върху всички мултифункционални принтери и свързаните към тях акаунти, за да приведат в действие IT полиците за сигурност.

Важна възможност предоставяна от Xerox e, че компаниите могат да се възползват от Hybrid Color Plan, с който да заплащат единствено използваното количеството цветен тонер.

Xerox ColorQube 8700/8900 Series са налични в партньорската мрежа на Xerox Bulgaria.

Интернет портал за печатни технологии.