Съвместна изложба на Фото Форум и Xerox събира любители на дивата природа

1567
Съвместна изложба на Фото Форум и Xerox събира любители на дивата природа

Да се снимат дивите животни също е начин да покажеш своето отношение към опазването на околната среда. Това направиха фотографите от Фото Форум, които, съвместно с Xerox, изложиха своите снимки в галерия Париж в столицата.

На 5 февруари в софийската галерия беше открит традиционния месец на Фото Форум. Най-големият български сайт за фотография (www.photo-forum.net) гостува на галерията за четвърта поредна година с две последователни фотографски изложби.

Дивата природа е една от най-новите категории във Фото Форум. Според организаторите, това е тема, която освен любов към природата, изисква и добри фотографски умения. Изложбата включва двадесет и две фотографии с животни, птици и буболечки, уловени в обектива на любители и професионалисти и показани за всички, които искат да се докоснат до естествената красота на дивия живот.

Всички фотографии, представени в изложбата са отпечатани със съдействието на Xerox България, на цветна дигитална печатна система DocuColor 5000 в печатница Фатум.

Любителите на дивата природа ще могат да разгледат изложбата до 17 февруари в галерия Париж (www.gallery-paris.com), на ул. Париж 8.

XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 130 държави и произвежда повече от 200 нови продукта на година. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 22 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете – www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти:

Валентин Митев, Marketing communication specialist, Xerox Bulgaria, тел: 976 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Ралица Николова, PR Manager, New Moment PR, тел: 963 04 66, raly@newmoment-bg.com


Източник: Xerox Bulgaria

Интернет портал за печатни технологии.