Фирма РАЙС се присъедини към партньорската мрежа на Xerox България

1766

От началото на октомври Райс ЕООД стана част от партньорската общност на Xerox България. Новото партньорство ще помогне на Xerox да утвърди позициите си в страната и да направи по-достъпни своите продукти и услуги за частни лица, както и за малкия и среден бизнес.

Райс разполага с 6 офиса в България в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Хасково и Шумен. В тях компанията продава и осигурява  сервизно обслужване на офис техника от среден и висок клас, в това число мултифункционални устройства, копирни машини, принтери, професионални скенери, презентационна и компютърна техника.

„Партньорството със световен лидер като Xerox ще обогати нашата продуктова гама с иновативни устройства за печат. По този начин ние ще  отговорим на нуждите на нашите клиенти с по-гъвкави високотехнологични решения, което ще ни помогне да бъдем ценен партньор“, коментира Мария Павлова, управител на Райс.

„Xerox винаги е бил съсредоточен върху доставянето на иновативни продукти, които решават проблеми в бизнеса“, каза Юлиан Григоров, Оперативен директор на Xerox CDG. „Всяко ново партньорство е от голямо значение за Xerox. Радваме се, че с Райс ще можем да си сътрудничим за постигането на нашата обща цел – да предложим възможно най-добрите решения за печат на нашите клиенти”.

Източник: www.xerox.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.