Черно-бял лазерен принтер за високо натоварване от Xerox

1647
Черно-бял лазерен принтер за високо натоварване от Xerox

Новият Phaser 4622 е предназначен за малък до среден бизнес и е на българския пазар от юни.

 Xerox Phaser 4622

 

Основни характеристики на Xerox Phaser 4622:

  • Капацитетът на хартията от 650 листа може да бъде разширен до 3 750 листа с добавяне на единични тави, няколко тави, подаващо устройство с висок капацитет или комбинация от тях
  • Разнообразие на поддържаните грамаж и размер на хартията
  • Четири допълнителни тави за различни размери на хартията или допълнително зареждане при повишени обеми на работа
  • Подобрено качество на изображенията с резолюция до 1200 x 1200 dpi
  • Функция Apple AirPrint за безжичен печат
  • Secure Print осигурява 256-битово криптиране на данни и разрешава печат на задачата след въвеждане на PIN от контролния панел на принтера
  • Опционални пощенска кутия с 4 отделения и финишър с телбод за 500 листа

Стабилна конструкция
Стабилната конструкция е с размери 476 x 541 x 420 мм. и тежи 35 кг. Устройството разполага с мултифункционална тава с капацитет 100 стр. и основна тава с обем от 550 листа.
В офис със служители, чиято работа е свързана с много принтиране или ежедневно нарастващ обем на печат, отгоре има възможност за добавяне на финишър с телбод за 500 листа, както и 2 допълнителни тави за по 550 листа и подаващо устройство с висок капацитет от 2 000 листа (с включен стенд). С това се осигурява огромна производителност от общо 3 750 страници, може да бъде добавена и пощенска кутия с 4 отделения.

Свързаност
Phaser 4622 може да бъде свързан към мрежа с Ethernet кабел или към отделен компютър чрез USB 2.0 кабел. Ако е необходимо да бъде ползвана безжична връзка, тогава безжичният мрежови адаптер Wireless 802.11n може да бъде добавен и по този начин може да се разпечатва от мобилен телефон/таблет през Apple AirPrint. USB портът в предната част на принтера дава възможност за директен печат от USB памет и така отпада необходимостта от свързаност с компютър.

Скорост на печат
След уточненията впечатляващия обем хартия, с който може да бъде заредена, машината е определяна като „фурия“ на скоростта по време на работа. Принтерът поддържа скорост 62 стр./мин., благодарение на процесора си Dual Core ARM 600 MHz, който ползва стандартната памет с 256 MB. Можете да я ъпгрейднете до 768 MB и да свържете хард диск с 320 GB.
Качеството на печата е отлично – дори при големи изображения не се забелязват нежелани ивици или черти.

Източник: xerox.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.